Μυροφορίδης: «Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα – Θα χρειαστείτε όλοι στην ομάδα…»

Τη… σκυτάλη, μετά τον Δημήτρη Σπανό στη χθεσινή προπόνηση πήρε εν συνεχεία και ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος με τη σειρά του, επεσήμανε:

«Να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να μην πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, κάναμε όμως μία ιδανική αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα. Χρόνο συμμετοχής θα πάρετε όλοι, όλοι είμαστε ίσοι σε αυτή την ομάδα, γιατί θα χρειαστείτε όλοι».

Υπήρξε ξεκάθαρο, πως τόσο ο Δημήτρης Σπανός, όσο και ο Παύλος Μυροφορίδης, θέλουν να διατηρήσουν τους παίκτες τους απόλυτα προσηλωμένους στον στόχο της ανόδου, αναγνωρίζοντας πως ακολουθεί μία πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Κι αυτό, διότι αν οι «κιτρινόμαυροι» φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Ηράκλειο, θα έχουν την δυνατότητα την επόμενη αγωνιστική, να βρεθούν με νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή –αν δεν θα είναι ήδη- μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Άλλωστε, εκτός της Παναχαϊκής, ακολουθεί στο… καπάκι ένα ακόμα εντός έδρας ματς με τον Κισσαμικό κι έπειτα δύο πολύ σημαντικές «κόντρες» με Δόξα Δράμας (εκτός) και ΟΦΗ (εντός).

Σχετικά: Νίκος Οικονόμου

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1988. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την αθλητική δημοσιογραφία οριοθετείται χρονικά στα τέλη του 2011, ως μαθητευόμενος στα Αθλητικά Νέα. Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, μεταπήδησε στα Σπορ του Βορρά, όπου έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. Ανήκει στην «οικογένεια» του PRESSARIS από τον Μάρτιο του 2014. Παράλληλα, από τον Μαιο του 2015 εργάζεται -μέχρι και σήμερα- στην «Arena Press» και τον «Arena FM 89,4».

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us