ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μυροφορίδης: “Θα γίνει το φιλικό με την Μπόκα, αλητεία εάν δεν γινόταν!”

Ο Παύλος Μυροφορίδης ανέλυσε επακριβώς την κατάσταση που υπάρχει αναφορικά με το φιλικό των “κιτρινόμαυρων” με την Μπόκα Τζούνιορς, τη μετάθεσή του, αλλά και τις νέες ημερομηνίες.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη:

“Στον… αέρα δεν είναι το φιλικό. Όλα τα πρωταθλήματα στο ίδιο καζάνι βράζουν, δεν είναι μόνο το ελληνικό ελλιπές από θέμα οργάνωσης . Όταν κλείσαμε το φιλικό με την Μπόκα δεν είχε κάποιο επίσημο ματς. Πήγε η Ομοσπονδία και τους έβαλε ματς Κυπέλλου την ημέρα του φιλικού. Μη θέλοντας να χάσουμε το ματς, πιο πολύ για τον κόσμο, γι αυτό ψάξαμε για εναλλακτικές. Για 4 Οκτωβρίου είναι το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ, πρέπει να είσαι αφελής να το βάλεις, να διχάσεις τον κόσμο. Ζητήσαμε για 11 ή 18 Οκτωβρίου. Είναι θέμα ξεκάθαρα αεροπορικών εταιριών για τα εισιτήρια.

Σήμερα το απόγευμα θα έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα. Δεν είναι θέμα Μπόκα ή Άρη, είναι θέμα αεροπορικών εισιτηρίων. Έχουμε υπογράψει τα συμβόλαια με την Μπόκα, όλα τα συμβόλαιά μας έχουν αποσταλεί στην Αργεντινή. Η διαδικασία να έρθει μόνο, με το ξενοδοχείο και το γραφείο που έκλεισε το φιλικό είναι 100.000 ευρώ. Από την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα, πρέπει να είσαι τυπικός. Το θέμα δεν είναι οι ρήτρες, να μας αποζημιώσει αν δεν έρθει, αλλά να κάνουμε το φιλικό, να ζεστάνουμε τον κόσμο. Είναι ξεκάθαρο ότι το ματς θα γίνει. Από την πρώτη στιγμή είπαμε δύο κουβέντες. Δεν μπορώ να ζήσω με το βάρος, να φέρω κάποιον στο γήπεδο να δει το Άρης-Μπόκα και να μην γίνει το φιλικό. Θα ήταν αλητεία.

Σεβόμενοι μία κατάσταση και του κόσμου που είναι εκτός Ελλάδας. Το πρώτο ματς μέλημα ήταν να μην χαθεί το ματς. Αυτό το καταφέραμε στο 99%. Το ότι πρέπει να μεριμνήσουμε γι αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Δεν έχουμε μέχρι στιγμής κάτι γι αυτό. Να έχουμε σίγουρα το πότε θα ξέρουμε και θα το κοιτάξουμε. Σκασμένος είναι ο Καρυπίδης. Είναι πολύ σημαντικό και γι αυτόν το φιλικό. Άλλωστε, έκανε τη δαπάνη. Πως μπορεί να νιώθει κι αυτός…. Ελάχιστα με ενδιαφέρει αν θα έρθει με το καλύτερο της παίκτη ή όχι. Μας ενδιαφέρει να γίνει η γιορτή και ένα έρθει αυτή η θρυλική ομάδα, όπως είναι η Μπόκα”.

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη: “Είναι πολύ σημαντικό να φέρνεις ένα μύθο να παίξει ποδόσφαιρο και να φιλοξενείς ένα μύθο στην κερκίδα. Θα τιμηθεί όπως του αξίζει”.

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη είπε: “Αν περίμενε κανείς αυτήν την εποχή να εντυπωσιάσει ο Άρης, θα ήταν λάθος. Αν θέλει να εντυπωσιαστεί ας πάει… κινηματογράφο. Ξεκινήσαμε με νίκη στο κύπελλο, βαδίζουμε στο πρόγραμμα μας και θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Βένβαια κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα κι αυτό είναι πρόβλημα”

 

 

To Top