ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νομικός Άρη: “Σκάνδαλο εάν δεν εκδικαστεί από την Πειθαρχική – Χάθηκε το… διαβιβαστικό έγγραφο”

Άγνοια για την απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου να τοποθετήσει στο αρχείο τις καταγγελίες των Άρη και ΟΦΗ δήλωσε ο νομικός Πάρης Ατλαμάζογλου.

Ο εκ των νομικών της ΠΑΕ Άρης σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 υποστήριξε ότι ανεξαρτήτως του τί έκανε ο Σιμιτζόγλου, το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League είναι υποχρεωμένο να συζητήσει την υπόθεση του αγώνα Λαμία – Σπάρτη.

«Η πειθαρχική επιτροπή οφείλει να ασχοληθεί, διαφορετικά θα πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ατλαμάζογλου και συνέχισε: «Άλλο ο αθλητικός εισαγγελέας και άλλο η πειθαρχική επιτροπή. Η γνώμη του δεν είναι προϋπόθεση. Ναι μεν ο Σιμιτζόγλου μπορεί να έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, πλην όμως, η εκδίκαση ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής είναι διαφορετική υπόθεση. Μπορεί ο εισαγγελέας να κρίνει ότι δεν υπάρχει πειθαρχικό αδίκημα, υπάρχει όμως μια ένσταση, η οποία πρέπει να εκδικαστεί.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει την άποψή του. Δεν μπορεί να μην γίνει η εκδίκαση. Αν δεν γίνει θα είναι σκάνδαλο μεγατόνων. Δεν είναι προϋπόθεση για την εξέταση η άσκηση δίωξης εκ μέρους του κ. Σιμιτζόγλου. Μπορεί η Πειθαρχική Επιτροπή να τη λάβει υπόψη, δεν δεσμεύεται, όμως, πολύ περισσότερο δεν σημαίνει ότι δεν θα εξετάσει την υπόθεση».

Εκτός αυτού υποστήριξε ότι το διαβιβαστικό έγγραφο της Stoiximan.gr Football League προς τον Σιμιτζόγλου πρωτοκολλήθηκε, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, χάθηκε και ως εκ τούτου οι δύο ΠΑΕ δεν μπόρεσαν να ενημερωθούν για το περιεχόμενό του!

To Top