ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης θα ζητήσει την εφαρμογή του νόμου στο Διαιτητικό – Η υπογραφή του… Ηρακλή και οι τακτικοί δικαστές

H ερχόμενη βδομάδα θα δρομολογήσει όπως όλα δείχνουν τις εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης.

Η χθεσινή απόφαση για τον υποβιβασμό του Ηρακλή από την Σούπερ λίγκα, ξετυλίγει το κουβάρι των εξελίξεων σε ότι αφορά την ΠΑΕ Άρης και το νομικό παράθυρο της ανόδου.

Όπως είναι γνωστό, η Σούπερ λίγκα τοποθέτησε τον Ηρακλή στην 15η θέση και στην 14η τον Λεβαδειακό. Μετά από αυτό ο Ηρακλής αναμένεται να προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να παραμείνει στην κατηγορία και κάπου… εδώ «κολλάει» ο Άρης, τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον κάποιο ηθικό κώλυμα.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναμένεται να κάνει παρέμβαση στο δικαστήριο της Ομοσπονδίας, ζητώντας να εφαρμοστεί αυτό που αποφάσισε τον Δεκέμβριο του 2015 η εκτελεστική επιτροπή της.

Δηλαδή η μη αδειοδότηση να τιμωρείται με αποβολή από το πρωτάθλημα και κάλυψη της θέσης από την κατώτερη κατηγορία, την Football League.

Απόφαση που έχει συνυπογράψει και η ΠΑΕ Ηρακλής!

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι ότι την απόφαση του Διαιτητικού θα πάρουν τακτικοί και εν ενεργεία δικαστές και όχι κάποιοι… συνταξιούχοι που τοποθετήθηκαν από την ΕΠΟ.

Όπως αναφέραμε και χθες ήδη ενημερώθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης, από τον νομικό της ΠΑΕ Πάρη Ατλαμάζογλου, ο οποίος θα ενεργοποιήσει την νομική αντίδραση των κιτρινόμαυρων.

Πάντως, προς το παρόν ο επίσημος Άρης δεν μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες, κρατάει κλειστά χαρτιά και όπως τονίζουν στην Αλκμήνης θέλουν να «μιλήσουν» με πράξεις.

To Top