ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πρόταση Άρη σε Βαγγέλη Αγγελή για πόστο στο νέο σχήμα”

Δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης από την Πελοπόννησο αναφέρουν ότι έγινε επίσημη πρόταση για να αναλάβει πόστο στο νέο σχήμα του Άρη στον μέχρι τώρα τεχνικό διευθυντή του Αστέρα Αμαλιάδας, Βαγγέλη Αγγελή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του iliaoikonomia.gr: “Μέσα στο πλαίσιο αυτό, κατά εξακριβωμένες πληροφορίες μας, ήδη έγινε πρόταση για ανάληψη θέσης και στον Β. Αγγελή, και μάλιστα με κλειστό διετές συμβόλαιο (που να περιλαμβάνει χρονικά, και την επόμενη σεζόν που θα επιχειρήσει να πάρει την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και την μεθεπόμενη). 

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Β. Αγγελής σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί την πολύ καλή αυτή πρόταση. Αλλά από την άλλη πλευρά, επιθυμεί και να μην αποχωρήσει από τον Αστέρα Αμαλιάδας. Επιδιώκοντας δηλαδή να συνδυάσει κάποια παρουσία και σε αυτόν”!

Ο Αγγελής έχει περάσει από διάφορα πόστα σε διάφορες ομάδες π.χ. Γιάννινα, Απόλλων Λάρισας ενώ έχει εκπροσωπήσει κατά καιρούς διεθνείς ποδοσφαιριστές (Σαλπιγγίδης, Πάντος, Νίνης, Παπασταθόπουλος, Ανατολάκης, Νινιάδης), “όχι ως επαγγελματίας μάνατζερ, αλλά ως φίλος” όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν.

 

To Top