ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο πατέρας του Άγγελου Τσιπούρα, συγκινημένος στο PRESSARIS: “Όνειρο του γιου μου να ασχοληθεί με τα παιδιά”

Ο πατέρας του Άγγελου Τσιπούρα, Στέλιος, έδωσε και φέτος στο «παρών» στο τουρνουά που διοργανώνουν οι ακαδημίες των “κιτρινόμαυρων” στη μνήμη του γιου του.

«Εύχομαι σε όλα τα παιδιά ειρήνη. Το τουρνουά είναι τιμή για εμάς και μακάρι να διατηρηθεί για να μείνει άσβεστη η μνήμη του Άγγελου. Ο γιος μου πάντα ήθελε να ασχοληθεί με τα μικρά παιδιά. Να γίνει προπονητής και να σπουδάσει ψυχολογία. Ο Άρης επίσης θα δώσει το όνομα του στη θύρα των φιλοξενούμενων. Σημασία όμως έχει να πάρουμε το παράδειγμα του. Πάνω απ’ όλα είναι η μόρφωση, το ήθος και μετά το ποδόσφαιρο», ήταν τα πρώτα λόγια του, ενώ θυμήθηκε και κάποιες όμορφες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον γιο του.

«Θα σας πω ένα περιστατικό. Ηταν ένας δυνατός παίκτης. Μία φορά έβαλε το πόδι του δυνατά και χτύπησε έναν παίκτη, που τον είχε χτυπήσει πιο πριν. Μου είπε όμως ότι δεν το έκανε επίτηδες. Πήγε γερά για να μην με τραυματίσει. Ετσι ήταν… Με ήθος. Πάντοτε έβλεπε μέσα στην καρδιά.

Μία άλλη φορά, όταν είχε έρθει στον Άρη ο Γιάννης (σ.σ. Μάντζαρης), αντί να του πει τα ελαττώματα των παικτών της ομάδας, του είχε μόνο τα θετικά. Και όταν ο Γιάννης δεν έπαιζε, του έλεγε να κάνει υπομονή. Και τελικά ο Γιάννης έπαιξε και πήραμε το πρωτάθλημα. Τέτοιο παιδί ήταν ο Άγγελος».

To Top