ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σόουζα, η παραμονή στον Άρη και η… Ξάνθη

Ένας από τους παίκτες που θέλει ο Θοδωρής Καρυπίδης και τη νέα χρονιά στο ρόστερ είναι ο Ούγκο Σόουζα, με τον οποίο θα συναντηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, μόλις επιστρέψει και ο Πορτογάλος από τις διακοπές του.

Ο 24χρονος στόπερ αποκτήθηκε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ήρθε στη Θεσσαλονίκη από αγωνιστική απραξία περίπου εννέα μηνών. Έτυχε σκληρής κριτικής στο ξεκίνημά του, όμως ήταν ο πιο σταθερός παίκτης του Άρη, αποδεικνύοντας ότι καλώς έπραξαν οι “κιτρινόμαυροι” και τον απέκτησαν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα έχει συνάντηση μαζί του ούτως ώστε να του καταθέσει πρόταση παραμονής (παρότι είχε υπογράψει συμβόλαιο 1.5 χρόνου, όπως είχε γνωστοποιήσει ο επίσημος Άρης) στην ομάδα γνωρίζοντας ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την πατρίδα του αλλά και από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με την Ξάνθη να δείχνει ενδιαφέρον και να τον έχει στη λίστα της.

Αυτό περιμένει και ο Πορτογάλος του οποίου προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική είναι η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, με κάποιες τροποποιήσεις στο συμβόλαιό του. Διάθεση και από τις δυο πλευρές υπάρχει, οπότε δεν είναι αρκετά μακριά το να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να συνεχίσουν μαζί.

To Top