ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πολλά και συσσωρευμένα τα προβλήματα – Οι σκέψεις για την αρχική ενδεκάδα…

Έντονος είναι ο προβληματισμός του Νίκου Κωστένογλου για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα της Κυριακής με τον Κισσαμικό.

Ο 47χρονος προπονητής ενημερώθηκε μόλις χθες, ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Λούκα Μιλούνοβιτς, με το όνομα του Σέρβου να προστίθεται σε αυτά των Στάθη Ταυλαρίδη (τραυματίας) και Νίκου Καράμπελα (τιμωρημένος).

Τα πολλά και μαζεμένα προβλήματα τον υποχρεώνουν να αλλάξει τα αρχικά του πλάνα και να προχωρήσει σε δοκιμές προκειμένου να κατασταλλάξει, αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα.

Στη θέση του Νίκου Καράμπελα, θα αγωνιστεί ο Νίκος Τσουμάνης, ενώ στου Λούκα Μιλούνοβιτς, ο Μάρκος Ντούνης που επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του.

Ερωτηματικό αποτελεί το κενό του Στάθη Ταυλαρίδη, με τους Λάζαρο Χαριτωνίδη και Ραούλ Μπράβο, να έχουν το προβάδισμα έναντι του Χρήστου Ιντζίδη.

Από εκεί και πέρα στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Μπάμπης Παυλίδης. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, σίγουροι θεωρούνται οι Διούδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Τάτος, Πίτου Γκαρσία, Μπαργκάν και Ίλιτς.

 

To Top