«Πονάει» ο Πλατέλλας, στην αναμονή ο Σπανός…

Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ήταν ικανές για να αφήσουν τον Βαγγέλη Πλατέλλα, εκτός της χθεσινής προπόνησης…

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς ο Δημήτρης Σπανός, περιμένει να διαπιστώσει αν θα μπορέσει να προπονηθεί, ‘ώστε να τον έχει στη διάθεση του για το κυριακάτικο ματς με την Δόξα Δράμας.

Ο 28χρονος εξτρέμ, ήταν τιμωρημένος στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Κισσαμικό, ωστόσο, είχε αποχωρήσει με αυτές τις μικροενοχλήσεις από το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ και έκτοτε δεν μπόρεσε να τις ξεπεράσει στο βαθμό που και ο ίδιος θα ήθελε.

Όπως είναι λογικό άπαντες νιώθουν μία ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς επρόκειτο για έναν εξαιρετικά σημαντικό ποδοσφαιριστή στην ομάδα, παρότι υπάρχουν πολύ αξιόλογες εναλλακτικές επιλογές να καλύψουν το κενό του.

Σχετικά: Νίκος Οικονόμου

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1988. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την αθλητική δημοσιογραφία οριοθετείται χρονικά στα τέλη του 2011, ως μαθητευόμενος στα Αθλητικά Νέα.

Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, μεταπήδησε στα Σπορ του Βορρά, όπου έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ανήκει στην «οικογένεια» του PRESSARIS από τον Μάρτιο του 2014. Παράλληλα, από τον Μαιο του 2015 εργάζεται -μέχρι και σήμερα- στην «Arena Press» και τον «Arena FM 89,4».

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us