ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σίτσας: «Ο Άρης του δευτέρου ημιχρόνου ήταν κοντά σε αυτά που θέλουμε»

Ο μέχρι πρόσφατα προπονητής της ομάδας νέων του Άρη, Δημήτρης Σίτσας μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στα όσα είδε στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

 Τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σίτσα στο “Μετρόπολις”:

Για την εικόνα του Άρη: «Σύμφωνα με αυτά που είδαμε, ο Άρης παρουσίασε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλό πρόσωπο, αλλά στο δεύτερο ήταν κοντά σε αυτά που θέλουμε να βλέπουμε από την ομάδα μας. Φάνηκε ότι είναι σε περίοδο προετοιμασίας, ενώ η ΑΕΚ είναι έτοιμη και έχει κάνει επίσημα παιχνίδια. Αν ο Άρης ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ήταν πιο έτοιμη στη φυσική κατάσταση η ΑΕΚ. Είδαμε ότι έχει καλές μονάδες ο Άρης, με παίκτες που είναι επιπέδου Super League».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Ξέρει ο προπονητής και το έχει πει ότι χρειάζεται άλλες 2-3 μεταγραφές. Έχει πει ποιους παίκτες θέλει και σε ποιες θέσεις, αλλά νομίζω ότι το επίπεδο του Άρη είναι υψηλότερο σε σχέση με όλους τους άλλους στη Football League».

To Top