ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σαπουντζής: «Τίποτα λιγότερο από πρώτη ή δεύτερη θέση»

Την πεποίθησή του ότι ο Αρης δεν πρέπει να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση μίας εκ των δύο θέσεων, οι οποίες οδηγούν σε απευθείας άνοδο, εξέφρασε ο Αντώνης Σαπουντζής, μέσω του metrosport.gr.

«Η χρονιά δεν κυλά έτσι όπως την περιμέναμε οι περισσότεροι. Ειδικά, οι φίλαθλοι του Αρη προσδοκούσαν σε καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα και εύκολες νίκες, οι οποίες δεν έχουν έρθει. Ευελπιστώ ότι, από εδώ και στο εξής, θα επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου».

Ο Σαπουντζής, ο οποίος ακολουθεί καριέρα προπονητή (βρίσκεται στον πάγκο της Δόξας Εξαπλάτανου Πέλλας) έχει άποψη για την αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο δεν μπόρεσε να εξηγήσει τους λόγους που οι Θεσσαλονικείς υπολείπονται στον πίνακα.

«Διακρίνω γενική χαλαρότητα. Ισως λόγω βαριάς φανέλας και καλών μονάδων στο ρόστερ, ίσως και γιατί υποτιμήθηκε η κατηγορία. Νομίζω πως όλοι πρέπει να πιέσουν λίγο παραπάνω τους εαυτούς τους, για να βρεθεί η ομάδα στη Super League».

Και συνέχισε αναφερόμενος στο παρασκήνιο, τη Λαμία, αλλά και τα σενάρια για τον τρίτο της βαθμολογίας, ο οποίος μπορεί να ανεβεί από… σπόντα.

«Τα όσα συμβαίνουν στο εξωαγωνιστικό σκέλος δεν αποτελούν δικαιολογία. Ο Αρης είναι το μεγαλύτερο όνομα στη Stoiximan.gr Football League, άρα οφείλει να μη στέκεται σε τέτοια ζητήματα. Αυτά είναι θέματα που τίθενται στην αρχή κάθε αγωνιστικής σεζόν, άρα θεωρητικά γίνονται και οι κατάλληλες κινήσεις. Θεωρώ πως είναι λάθος να γίνονται σκέψεις για την τρίτη θέση. Ο Αρης πρέπει να κυνηγήσει τη δυάδα, για να μην εμπλακεί σε σενάρια».

To Top