ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σπυρίδων με σκληρή γλώσσα κατά πάντων!

Ο Άγγελος Σπυρίδων μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα όσα διαδραματίζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη και την προσπάθεια της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8

Αρχικά για το εάν μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση στο πρωτάθλημα της Football League ανέφερε: “Η κατάσταση δεν ανατρέπεται, όσο και να το θέλουμε, όσο και να το επιθυμούμε, το προέβλεψα με μεγάλη λύπη και πόνο, η ομάδα δεν μπορεί να προσφέρει… Από ενδιαφέρον και μόνο είδα και τον Απόλλωνα και την Λαμία, και μπορώ να πω ειλικρινά πως είναι καλύτεροι από εμάς σαν ομάδα. Τους είδα σε 2-3 παιχνίδια και φαίνεται πως είναι καλύτεροι”.

Για την διαιτησία που ευνοεί τους αντιπάλους του Άρη: “Το πως ενεργούν αυτοί είναι μαγκιά τους, αν εσύ κοιμάσαι όρθιος και δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτά που κάνουν καλώς… Εσύ αυτά μπορείς να τα κάνεις; Εσύ τι κάνεις; Καμιά ομαδούλα είσαι;

Μακάρι να μας φωτίσει ο Θεός να έρθει ένας παράγοντας δυνατός… Ο Καρυπίδης μπορεί να έκανε πράγματα αλλά είναι λίγος. Τους είδα τώρα με τον Πανσερραικό, κόντευα να σπάσω την τηλεόραση, είναι αυτό εμφάνιση ομάδος;”.

Για το εάν αλλοιώνεται το πρωτάθλημα με τις διαιτησίες που υπάρχουν: “Μπορεί να αλλοιώνεται, αλλά εσύ τι κάνεις; Εσύ κοιμάσαι;”.

Για το εάν και η οικογένεια του Άρη πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της: “Φυσικά πρέπει να γίνει αυτοκριτική, η οικογένεια του Άρη δεν αγκάλιασε τον Καρυπίδη, αλλά ο κόσμος έχει απογοητευτεί, ο πόνος είναι μεγάλος, κάθε χρόνο να λέμε η ομάδα θα ανέβει, δεν θα ανέβει, κουράστηκε ο κόσμος. Οι άνθρωποι του Άρη είναι στο κρυφτούλι”.

Για το ποιο είναι το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να υπάρξει: “Το παν είναι η οργάνωση, πρέπει να υπάρχει οργάνωση, αν τώρα γίνει κανένα θαύμα θα πρέπει από τώρα να επιλέξουν μια ομάδα που να ξέρει το αντικείμενο και θα κάνει σωστές επιλογές, να ξέρει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, να ξέρει μπάλα. Οι περισσότεροι που έχουμε είναι άμπαλοι”.

Ενώ τέλος για την ένσταση που περιμένει ο Άρης για το θέμα ενάντια στην Λαμία σχολίασε: “Περιμένει τώρα ο Άρης να γίνει η ένσταση, γιατί δεν πίεζε ευθύς εξαρχής, κοιμότανε”.

To Top