ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην Αθήνα με γεμάτη ατζέντα για την συνάντηση με Βασιλειάδη ο Καρυπίδης

Στην πρωτεύουσα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Θοδωρής Καρυπίδης, καθώς σήμερα πρόκειται να λάβει χώρα η προγραμματισμένη εδώ και περίπου ένα δεκαήμερο -όπως είχε ενημερώσει η ΠΑΕ Άρης- συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας, αναζητά τρόπους προκειμένου να επισπεύσει το θέμα της εκδίκασης της ένστασης-καταγγελίας που έχει κατατεθεί εδώ και περίπου δύο μήνες για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Λαμίας, στο τότε ματς με την Σπάρτη.

Παράλληλα, ένα επιπλέον θέμα που θα θέσει επί τάπητος ο Θοδωρής Καρυπίδης θα είναι και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Άπαντες έχουν γίνει μάρτυρες της καταφανέστατης διαιτητικής εύνοιας που τυγχάνουν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία, την ίδια στιγμή που ο Άρης έχει βιώσει πέραν του δέοντος εχθρικές διαιτησίες εις βάρος του, καθ΄όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η παρέμβαση της Πολιτείας φαντάζει αυτή τη στιγμή για τον Άρη ως “σωσίβιο” στην προσπάθεια που κάνει να σώσει έστω και την υστάτη στιγμή την παρτίδα.

To Top