Τα λόγια τελείωσαν, τεράστιες οι ευθύνες, μην ταλαιπωρείτε άλλο τον κόσμο του Άρη: Βρείτε τον τρόπο να ανεβάσετε την ομάδα!

Share This:

Από λόγια χορτάσαμε! Τώρα πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις! Έστω και τώρα, έστω κι αν μοιάζει να είναι αργά. Το μήνυμα μετά το χαρακίρι στις Σέρρες είναι σαφέστατο και δεν χωράει καμία αμφισβήτησης Βρείτε τον τρόπο να ανέβει η ομάδα! Ο λαός του Άρη ταλαιπωρήθηκε… Δεν αντέχει άλλο! Κουράστηκε από λόγια, υποσχέσεις, κυνήγι «μαγισσών».

Η αγωνιστική άνοδος απομακρύνεται οριακά. Μοιάζει πλέον περισσότερο με θαύμα. Οι ευθύνες είναι γνωστές. Λάθος αγωνιστικός προγραμματισμός, καθυστερημένες αποφάσεις που αποδείχθηκαν καταδικαστικές. Προβλήματα εσωτερικά που αντί να λυθούν, ρίζωναν μέσα στ’ αποδυτήρια.

Απουσία διοικητικής πυγμής και σχεδίου… Δεν μπορεί η Λαμία και ο Απόλλων να είναι πιο ισχυροί ΕΚΤΟΣ γηπέδων. Είναι κατάντια…

Έχουν απομείνει έξι αγωνιστικές. Παίκτες, προπονητής, τεχνικό επιτελείο οφείλεται το πέντε στα πέντε (μια και ο ένας αγώνας είναι με Πανθρακικό που αποσύρθηκε…)

Όσον αφορά την διοίκηση Θόδωρου Καρυπίδη, όλα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Έστω και τώρα. Τόσο εντός της ομάδας με τα λάθη που έγιναν, όσο και εκτός των «τειχών».

Κυνηγήστε μέχρι τέλους την τιμωρία της Λαμία, για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ Ντουμιρσάι. Αν χρειαστεί βάλτε τα με θεούς και δαίμονες! Μόνο έτσι θα εξιλεωθείτε απέναντι στον κόσμο του Άρη, που συνεχίζει να υποφέρει! 

Μόνο πράξεις, ξεχάστε τα όλα τα υπόλοιπα…

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία "ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ" στα "ΣΠΟΡ του Βορρά" την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το... μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν. Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν... σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το... ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα "τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις". Τι ταξίδι κι αυτό... Από την Εθνικής Αντίστασης και τα "ΣΠΟΡ του Βορρά", στην... αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της "Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης" το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο... "πανεπιστήμιο" των εφημερίδων "Μακεδονία" και "Θεσσαλονίκη", εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012. Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο "Πανόραμα 86", μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον "Α103", μετά στο "Αθλητικό Μετρόπολις" με την εκπομπή "Metrosport" μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον "Α103". Στα τηλεοπτικά είχε... άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ...) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον "ΑΝΤ1", αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα... εγκλήματα τιμής, να περάσει στα... all time classic εγκλήματα των... διαιτητών και τις... απιστίες της "στρόγγυλης θεάς"! Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και "Makedonia TV" και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player. Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us