ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χριστός Ανέστη! Το PRESSARIS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και «Ανάσταση» στον ΑΡΗ και στους χιλιάδες οπαδούς του!

Χριστός Ανέστη εκ νεκρών,
θανάτω θάνατον πατήσας
και τοις εν τοις μνήμασιν,
ζωήν χαρισάμενος… 

Η κορύφωση του Θείου Δράματος ολοκληρώθηκε με την Ανάσταση του Κυρίου. Όλος ο ελληνισμός, όλος ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός γιορτάζει το Πάσχα, την Ανάσταση, την Λαμπρή, την ανατροπή, την προσδοκία για ένα καλύτερο «αύριο», την προοπτική.

Το επισημαίνουμε με θλίψη, αλλά και οργή πολλές φορές ότι δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση είναι δύσκολη και δοκιμάζει τα ανθρώπινα όρια… Για όλους μας, για όλη την ελληνική κοινωνία… 

Η αλήθεια είναι ότι (και) το φετινό Πάσχα (ποιο δεν ήταν όλα τα χρόνια;), η Ανάσταση του Κυρίου, συνδυάζεται με μια όχι και τόσο καλή κατάσταση με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα. Δρόμος πράγματι ανηφορικός, σωστός «Γολγοθάς». Κάθε πέρσι και… καλύτερα, σε ότι αφορά την κοινωνία μας…

Την ίδια ώρα ο λαός του Άρη, η πιο περήφανη αθλητική οικογένεια όπως αυτή του Μακεδονικού συλλόγου, βιώνουν τη δική τους «σταύρωση», με τη συμπλήρωση των 102 χρόνων ιστορίας, σε έναν «Γολγοθά» που μοιάζει ανηφορικός και ατέλειωτος όσο ποτέ.

Ένας σύλλογος που γέμισε από αμέτρητους «Ιούδες» που για πολλές χούφτες… αργύρια πρόδωσαν τον κόσμο του, καταδικάζοντας τον στην «σταύρωση»! 

Η ποδοσφαιρική ομάδα «αυτοκαταδικάστηκε» στον υποβιβασμό στη Γ΄Εθνική ως μέσο απόδρασης από την καταστροφή. Ο κόσμος του Άρη έκανε «πέτρα την καρδιά» του και πίνει ένα ακόμη πικρό ποτήρι. Περιμένει να βιώσει το αυτονόητο: την απόδραση από την καταστροφή. Για δεύτερη χρονιά, μετά τα περσινά, όπου αυτοκαταστροφικοί παράγοντες δεν έκαναν το αυτονόητο: να δώσουν μια ώθηση προς τα πάνω, ξεκολλώντας την ομάδα από τον πάτο.

Η αλήθεια είναι ότι στο μπάσκετ η παρουσία του Νίκου Λάσκαρη έδωσε όραμα και προοπτική. Το κομμάτι αυτό του συλλόγου, βγάζει υγεία, δίνει το μήνυμα για την αντεπίθεση και δύναμη στους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας.

Δεν θα αναφερθούμε στην κατάσταση των υπόλοιπων τμημάτων του Ερασιτέχνη, γιατί πολύ απλά ο… Γολγοθάς τους, συνεχίζεται…

Τούτες τις Άγιες ώρες, όπου η ελπίδα θριαμβεύει μέσα από την Ανάσταση του Κυρίου, η ευχή που βγαίνει από τις καρδιές χιλιάδων Αρειανων είναι μια και μοναδική: να έρθει σύντομα και η «Ανάσταση» του Άρη, η χαρά και η λύτρωση!

Το PRESSARIS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στον ΑΡΗ!

To Top