H επιστροφή Καρυπίδη θα (πρέπει να) δώσει λύση στον «γόρδιο δεσμό» των Αλγερινών

Το θέμα των Αλγερινών απασχολεί τον Άρη και μεγεθύνεται όσο στην απίθανη ποδοσφαιρική Ελλάδα δεν υπάρχει δράση. Η επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από το εξωτερικό αναμένεται να λύσει τον «γόρδιο δεσμό». Τουλάχιστον αυτό πρέπει να γίνει.

Όπως είναι γνωστό σήμερα από το πρωί υπήρξε μία φημολογία ότι ο Ματζίντ Μπουγκέρα βρίσκεται στο Ντουμπάι. Όπως αναφέρουμε σε άλλο άρθρο έχει κάνει check out από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, γεγονός που ενισχύει την φημολογία της αποχώρησής του.

Θεωρείται «ξένο σώμα» για την ομάδα και πλέον αναμένεται η επίσημη αντίδραση από την ομάδα, δηλαδή ο τρόπος που θα λυθεί το συμβόλαιό του. Αν θα γίνει με τον καλό (συναινετικό διαζύγιο) ή τον κακό (προσφυγή στη FIFA) τρόπο. Επίσης όλοι περιμένουν να διευκρινιστεί για ποιο λόγο ο Μπουγκερά αποφάσισε να φύγει (εάν είναι οικονομικοί ή αγωνιστικοί οι λόγοι).

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Τζεμπούρ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής επιθετικός, δεσμεύτηκε ότι θα είναι παρών στην προπόνηση της Παρασκευής, δίνοντας την υπόσχεση ότι εφόσον ξεπεράσει το θέμα του τραυματισμού του, θα είναι κανονικά παρών στις υπηρεσίες του Άρη.

Και η δική του περίπτωση αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από το εξωτερικό (ΗΠΑ), ενώ θέμα οικονομικό δε φαίνεται να υπάρχει, καθώς ήδη σύμφωνα με τα όσα τονίζουν επίσημα χείλη έχει πληρωθεί περίπου 60.000 ευρώ από το συμβόλαιό του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι αυτός που πρέπει να δώσει λύση στον «γόρδιο δεσμό» και να κλείσει καίρια το θέμα, προκειμένου να κλείσει μια «πληγή» που μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στην ομάδα.

Tags

Σχετικά: Γιώργος Τότσικας

Μια αγγελία «ζητούνται συνεργάτες για τους αγώνες της ΕΠΣΜ» στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» την άνοιξη του 1987 αποτέλεσε την αφορμή. Το… μικρόβιο, άλλωστε, υπήρχε πολλά χρόνια πριν.
Δάσκαλοι τότε ο Δημήτρης Μπούζας και ο Σαράντης Πανταζής, αντί να τον στείλουν… σπίτι του, τον άφησαν να συνεχίσει το… ταξίδι. Εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει την σχολή Οικονομικών και Νομικών επιστημών του ΑΠΘ στο δεύτερο έτος, για να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία, γι αυτό δηλαδή που έγραφε από μικρό παιδί στις εκθέσεις του με θέμα «τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις».
Τι ταξίδι κι αυτό…
Από την Εθνικής Αντίστασης και τα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στην… αντίσταση του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δημιουργία της «Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης» το 1991. Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, βρέθηκε στο… «πανεπιστήμιο» των εφημερίδων «Μακεδονία» και «Θεσσαλονίκη», εκεί όπου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012.
Μέχρι πρόσφατα τον διαβάζαμε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Η πρώτη ραδιοφωνική απόπειρα έγινε πριν πολλά χρόνια στο «Πανόραμα 86», μια από τις τολμηρές προσπάθειες της πόλης εκείνη την εποχή, με βασικό τότε σχολιαστή τον Γιώργο Κούδα. Συνέχισε στον «Α103», μετά στο «Αθλητικό Μετρόπολις» με την εκπομπή «Metrosport» μέχρι και το 2000, για να επιστρέψει στον «Α103».
Στα τηλεοπτικά είχε… άγνοια κινδύνου όταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δοκίμασε (για δυο χρόνια παρακαλώ…) στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τον «ΑΝΤ1», αλλά τελικά προτίμησε από το να ασχολείται με τα… εγκλήματα τιμής, να περάσει στα… all time classic εγκλήματα των… διαιτητών και τις… απιστίες της «στρόγγυλης θεάς»!
Βρέθηκε από τις πρώτες μέρες της έναρξής του στο συνδρομητικό κανάλι Novasports (Filmnet τότε) το 1994, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2000. Το 2009 τον είδαμε στους αγώνες μπάσκετ του Άρη σε ΑΝΤ1 και «Makedonia TV» και την περίοδο 2010-11 στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία των κίτρινων στο Γιουρόπα λιγκ στον ΑΝΤ1. Παράλληλα, κάλυπτε το ρεπορτάζ του Άρη και σχολιογραφούσε στο The Player.
Ο Γιώργος Τότσικας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1968 στη Θεσσαλονίκη.

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us