Ποιος είναι ο Παντελίδης, ο νέος γυμναστής του Άρη

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής δεν χρειάζεται… συστάσεις στην οικογένεια του Άρη. Ποιος είναι όμως, ο Σάκης Παντελίδης, ο νέος γυμναστής των κίτρινων που θα αναλάβει μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ να δημιουργήσουν ένα ικανό και ισχυρό σύνολο;

 O Σταύρος (Σάκης) Παντελίδης γεννήθηκε στις 13 Μαΐου του 1976 και ο μόνιμος τόπος διαμονής του είναι η Κατερίνη. Είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ-Α.Π.Θ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος προπονητή Α΄ κατηγορίας.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 1996 ως προπονητής της ακαδημίας Θερμαϊκού Κορινου και συνέχισε στην ακαδημία του Δήμου Πυδνας και στη Μικτή Ομάδα (παιδικά) της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Το ντεμπούτο του ως γυμναστής το έκανε στον Εθνικό Κατερίνης ενώ ακολούθησε και ο Αιγινιακός. Και στις δύο ομάδες διετέλεσε και βοηθός προπονητή.

Την τριετία 2006-2009 εργάστηκε ως γυμναστής και βοηθός προπονητή στον Πιερικό. Από το 2009 έως το 2012 ήταν στον πάγκο του Παναιτωλικού, του Πανθρακικού και του Πανσερραϊκού. Διετέλεσε συνεργάτης του Χατζηνικολάου στον Πλατανιά και στον Ηρακλή.

 

To Top