Προτεραιότητα στο αγωνιστικό η συμφωνία με Μποχωρίδη!

Ο Άρης δεν έχει ξεχάσει τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες που αφορούν την… ύπαρξη της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα και αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν έχει κληθεί ο 18χρονος γκαρντ για να συζητήσει για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι πιθανό εντός της βδομάδας να υπάρξει επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη για να γίνει μια πρώτη κουβέντα μετά από αρκετές βδομάδες.

Ο Μποχωρίδης βρίσκεται σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα των εφήβων ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Λιθουανία. Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του Μποχωρίδη, Νίκος Λώτσος, ασχολείται κυρίως με τις περιπτώσεις των Καϊμακόγλου, Βουγιούκα, Περπέρογλου, Μπατίστ, που έκλεισαν ή κλείνουν σε ευρωπαϊκές ομάδες με συμβόλαια εκατομμυρίων ευρώ. Αν συνυπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι οι διοικούντες τρέχουν για την πληρότητα του φακέλου συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα και την έγκαιρη υποβολή του στην ΕΕΑ, τότε εύκολα συμπεραίνει γιατί δεν έχει προκύψει ουσιαστική εξέλιξη.

Από τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, είναι το πρώτο με το οποίο θα ασχοληθεί η διοίκηση και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μέσα στην βδομάδα επικοινωνία του προέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

 

To Top