Γιαννάκης προ των πυλών! Αποκλειστικό ρεπορτάζ του PRESSARIS από το περιβάλλον του Έλληνα τεχνικού!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι προ των πυλών του Άρη! Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στους κίτρινους και αυτό προκύπτει από το στενό περιβάλλον του ίδιου του Έλληνα τεχνικού! Οριστική συμφωνία θα υπάρξει όταν οι κίτρινοι δώσουν στον Γιαννάκη τις εγγυήσεις που έχει ζητήσει!

Μέχρι σήμερα η πληροφόρηση για το θέμα Γιαννάκη προερχόταν αποκλειστικά από τον Άρη και όσα ισχυρίζονταν οι διοικούντες της ΚΑΕ. Το PRESSARIS με την έκτακτη συνεργασία του Πάρι Καλημερίδη έχει πληροφορίες από το περιβάλλον του Έλληνα τεχνικού και αυτό που επιβεβαιώνεται είναι πως όχι απλά υπάρχει ενδιαφέρον για συνεργασία και από τις δύο πλευρές, αλλά έχουν έρθει τόσο κοντά όσο ποτέ άλλοτε!

Ποια είναι τα δεδομένα;

α) Ο Γιαννάκης θέλει πολύ να επιστρέψει στον Άρη, γιατί διαπιστώνει πως η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να “χτίσει” κάτι καλό, κάτι σωστό.

β) Ο Γιαννάκης έχει στο μυαλό του ότι ο σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του και θέλει να είναι αυτός προπονητής στον πάγκο της ομάδας ώστε μαζί με τον μεγάλο Γκάλη, τα άλλα παιδιά της θρυλικής ομάδας και τον κόσμο πάνω απ’ όλα να γιορτάσουν από κοινού την «Ανάσταση» της πάλαι ποτέ Αυτοκρατορίας. Αυτή είναι κατά τη γνώμη μας άλλωστε η τελευταία ευκαιρία του Άρη να επιστρέψει στον θρόνο του.

γ) Ο Γιαννάκης έχει στο μυαλό του και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, κυρίως όμως αυτό που τον έχει ιντριγκάρει είναι ότι υπάρχει πλέον το πεδίο δράσης και δημιουργίας ενός ισχυρού Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει να λάβει τις εγγυήσεις από την διοίκηση για όλα όσα έχουν συζητηθεί το περασμένο χρονικό διάστημα. Μόλις συμβεί αυτό, τότε κατά 99% ο Γιαννάκης θα επιστρέψει στην ομάδα! Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία του “δράκου” να γυρίσει στον Άρη, που θα το κάνει ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί με την Εθνική ομάδα της Κίνας, εκεί όπου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις είτε για την λύση της συνεργασίας, είτε για την τροποποίηση του συμβολαίου του.

Γι’ αυτόν τον λόγο αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση του Λευτέρη Αρβανίτη και μερικών ακόμη ανθρώπων που δρουν παρασκηνιακά προς όλες τις κατευθύνσεις, οι οποίες βάζουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον του Άρη ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία «σταθμός» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

 

To Top