Πρωταθλητής στην Κίνα ένας πρώην “κίτρινος” προπονητής! (photos)

Ο Στράτος Κουκουλεκίδης οδήγησε την Σιτσουάν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος NBL 2013 της Κίνας με την επιβλητική της νίκη με 89-66 στην έδρα της Γιαντσού στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ και σκορ 3-1.

Με το επιβλητικό σε έκταση 89-66 στην έδρα της Γιαντσού στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ ο Στράτος Κουκουλεκίδης πανηγύρισε με την Σιτσουάν την κατάκτηση του πρωταθλήματος NBL 2013 της Κίνας.

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Θεσσαλονικιού τεχνικού είχε ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο όπου ανέτρεψε το εις βάρος της 46-40 και έφθασε στην τρίτη και τελευταία της νίκη και με σκορ 3-1 στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Μία επιτυχία ξεχωριστή για την Σιτσουάν καθώς έφθασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της και αύριο αναμένεται να την γιορτάσει στην πόλη της ενώπιον των φιλάθλων της.

Η ομάδα του Κουκουλεκίδη έδειξε με την σημερινή της εμφάνιση να ξεπερνάει εύκολα και ανώδυνα για αυτήν την εντός έδρας ήττα με 71-76 την Παρασκευή που δεν της επέτρεψε να «σκουπίσει» την αντίπαλό της.

Πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος NBL της Κίνας εκτός του ότι αποτέλεσε δικαίωση της εξάμηνης δουλειάς του Κουκουλεκίδη είναι πολύ πιθανό να τον διατηρήσει και στην άκρη του πάγκου της.

Πηγή: sport24.gr

To Top