Πρώτο μήνυμα θετικό, “ζεσταίνεται” ο κόσμος, αλλά…

Συνολικά το πρώτο μήνυμα σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδες ήταν θετικό από το παιχνίδι του Άρη με την Καστοριά. Η ομάδα παρά τις μεγάλες της ελλείψεις (έλειπαν όλοι οι ξένοι που θα την ενισχύσουν στη συνέχεια), με ένα φιλικό πριν από 40 μέρες στα πόδια της, με διακοπή μιας βδομάδας λόγω των δικαστηρίων, είχε αρχή και τέλος και έδειξε ότι αν συνεχίσει έτσι, είναι πράγματι… περαστική από τον “εφιάλτη” της Γ΄ εθνικής.

Το πιο σημαντικό όλων όμως ήταν η ατμόσφαιρα που επικρατούσε, η παρουσία του κόσμου, η αίσθηση ότι υπάρχει η ελπίδα και η προσμονή να γίνει μια νέα αρχή.

Ο κόσμος “ζεσταίνεται” από την πρώτη στιγμή, το έδειξε με την παρουσία του, με τον τρόπο που έστειλε την ενέργεια του από τις κερκίδες στον αγωνιστικό χώρο, το πώς “αγκάλιασε” τα νέα παιδιά του Άρη που καλούνται να πάρουν στα πόδια τους το βάρος της φετινής χρονιάς.

Βέβαια, χρειάζεται να “εισπράξει” πράξεις, ενέργειες, κινήσεις εμπιστοσύνης. Κανείς δεν δικαιούται να παίξει στις πλάτες του προδομένου αυτού κόσμου, ούτε να επαναλάβει τα πρόσφατα λάθη που οδήγησαν τον Άρη στην παρακμή και στην παρατεταμένη κρίση.

Το σύνθημα “πως δεν σ΄ άφησα στα δύσκολα” και το “τι κι αν με πλήγωσες, αδιαφορώ” δόνησε την ατμόσφαιρα. Χρειάζεται όμως να έχει ανταπόκριση τόσο στο χορτάρι, όσο και στα διοικητικά γραφεία.

To Top