ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πόι: “Θέλω να μείνω στον Άρη όπου κι αν παίξει”

Ο Μάουρο Πόι μίλησε εφ’ όλης της ύλης για την κατάσταση στον Άρη, εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα σε όποια κατηγορία κι αν παίξει τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

 Θέλει να γυρίσει στον Άρη; «Δεν ξέρω ακόμα εγώ θέλω να γυρίσω, περιμένω τον Άρη. Είπα πως θέλω να μείνω αλλά ακόμη δεν έχω απάντηση».

Μίλησε με τον Άρη; «Υπήρχε μια επαφή με τον μάνατζερ που μίλησε με τον Καλαϊτζίδη. Θα περιμένουμε λίγες μέρες για να δούμε τι θα γίνει».

Για τι ότι ακόμα δεν γύρισε στην Ελλάδα: «Είπα ότι άμα παίζαμε μπαράζ, θα ερχόμουν αλλά δεν έγινε κάτι και τα παιδιά φύγανε για διακοπές Από τον Άρη εξαρτάται αν θέλει να με κρατήσει θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα

Έχει συμβόλαιο και για του χρόνου; «Έχω συμφωνητικό για δυο χρόνια, αλλά αυτό δεν έχει πολύ σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πως εγώ θέλω να μείνω στον Άρη, όπου κι αν παίξει».

Για την αβεβαιότητα στον Άρη: «Μας είπαν πως πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα αλλά δεν μπορώ να περιμένω και πολύ. Είμαι επαγγελματίας περιμένω λόγω του ότι είναι ο Άρης πήγαμε από αναβολή σε αναβολή και δεν ξέρουμε που θα παίξουμε. Θα μιλήσω με το μάνατζερ μου και θα δούμε. Μιλάω με τους συμπαίκτες

Είχε προτάσεις;: «Είχα μια πρόταση από μια ελληνική ομάδα. Εγώ θέλω να μείνω στον Αρη και  μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Άρη, δε θα κάνω κάτι».

Κάνει προπονήσεις; «Ναι και είμαι έτοιμος, όποτε με καλέσουν. Στον Άρη πήγα χωρίς προετοιμασία, με μόλις δυο βδομάδες προπονήσεις και έπαιξα το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω πως δε θα έχω πρόβλημα».

Έμαθε για τον ερχομό του Μπάμπη Τεννέ στον Άρη: «Ναι κάτι άκουσα. Τον ξέρω σαν όνομα όμως δεν τον γνωρίζω καλά».

Προτιμάει Ελλάδα ή Αργεντινή;: «Μπορεί να γυρίσω στην Ελλάδα να έχω καλή πρόταση. δεν έχω πρόβλημα είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και μου αρέσει. Και οι δυο χώρες έχουν οικονομικά προβλήματα. Στην Ελλάδα πάντως θεωρώ πως είναι καλύτερά από άποψης ζωής. Στην Αργεντινή έχει πολλές δουλειές αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα παντού».

 

To Top