Πώς ο Άρης μπορεί ν΄ αποφύγει τα πλέι-άουτ

Σπουδαία νίκη με 2-3 σετ πήρε ο Άρης στη Λαμία, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και προτελευταίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Έτσι, οι «κίτρινοι» είναι 9οι με 20 βαθμούς, την ίδια ώρα που η Ορεστιάδα, μετά τη σημερινή της νίκη επί της ΜΕΝΤ, ξέφυγε με 24 και είναι οριστικά όγδοη.

Τι συμβαίνει, όμως, με την επόμενη μέρα;

Ο Άρης μπορεί να έχασε το «τρένο» της 8άδας, από την στιγμή που άφησε βαθμό σήμερα στη Λαμία, όμως, υπάρχει ένα ακόμα σενάριο για ν΄ αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι-άουτ. Ποιο είναι αυτό;

Οι «κίτρινοι» θα πρέπει να πάρουν «καθαρή» νίκη (3-0 ή 3-1) απέναντι στον Παβοχαϊκό το επόμενο σαββατοκύριακο και η ΑΕΚ να πάρει το μάξιμουμ έναν πόντο κόντρα στην Ορεστιάδα, έτσι ώστε η διαφορά να φτάσει στο +7 από την προτελευταία Λαμία, η οποία φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του ΤΑΑ βλέπουν ήδη το θέμα και από αύριο θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το αν η ομάδα έχει ελπίδες για να αποφύγει τα πλέι άουτ ή όχι.
Τα σετ: 2-3 (30-32, 25-20, 23-25, 25-17, 11-15)

ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Ντε Σόουζα, Μίσιτς, Γκιμαράες, Καβαδάς, Γκιρτζίκης, Χήρας / Τσαδήμας (λ), Τεσέιρα, Καρβούνης.

ΑΡΗΣ (Μέλκας): Χαριτωνίδης, Καμίνσκι, Κυριακίδης, Μαυροβουνιώτης, Χατζηπαραδείσης, Στίγγας / Μπαμπαλιούτας (λ), Πιπέργιας, Μήλης, Κουτσονίκας.

To Top