Ρούσσος στο PRESSARIS: “Η ρύθμιση είναι το δεύτερο επίτευγμα για την επιβίωση του Άρη, μετά το άρθρο 99»!

Ο άνθρωπος που χειρίστηκε την υπόθεση της ρύθμισης των χρεών που ήταν εκτός άρθρου 99, μια πραγματική “θηλειά” στην προσπάθεια επιβίωσης, ο Στάθης Ρούσσος μίλησε για τη σημασία της.

Όπως σημειώνουμε σε άλλο ρεπορτάζ, τα επιπλέον των ρυθμισμένων από το άρθρο 99, 533.000 ευρώ χρέη προς το Δημόσιο, ρυθμίστηκαν σε 90 δόσεις (!), γεγονός που αποτελεί μεγάλη ανάσα. Όπως σημείωσε στο PRESSARIS το μέλος της ΚΑΕ: “Ήταν μια ακόμη μεγάλη μάχη του συλλόγου για την επιβίωσή του. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη το γνωρίζουμε όλοι, αλλά θεωρώ ότι η ρύθμιση αυτή αποτελεί το δεύτερο σπουδαιότερο μετά το άρθρο 99 στην προσπάθεια για την επιβίωση”.

Όπως αφού εξήγησε: “Έγιναν πολλές προσπάθειες, μετά την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99, εξηγήσαμε στην επιτροπή του υπουργείου Οικονομικών, ότι δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις 48 δόσεις και τους δώσαμε να καταλάβουν, ότι η μόνη λύση προς την πραγματική εξυγίανση είναι οι 90 δόσεις” για να καταλήξει:

“Ο δρόμος παραμένει ανηφορικός, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, ενωμένοι γιατί κάθε μέρα είναι και μια νέα προσπάθεια, μια νέα μάχη”.

To Top