ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σίτσας: «Ο Κολάσο θα είναι ο αγαπημένος της κερκίδας, θα μας εκπλήξει ο Ναζλίδης»

Ο προπονητής, Δημήτρης Σίτσας, μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη, αναλύοντας έναν προς έναν τους παίκτες που αποκτήθηκαν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για τον Άρη είπε:

Νομίζω ότι μπαίνουμε ξανά στο παλιό μοτίβο του ισπανικού ποδοσφαίρου. Οι κινήσεις μου κάνουμε μέχρι τώρα στις μεταγραφές νομίζω είναι πάρα πολύ καλές. Αν αποκτηθεί και ο Αλβανός που ζητάμε νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλές κινήσεις. Σίγουρα φέτος θα είναι μία διαφορετική χρονιά, να δούμε τι γίνεται, να ερωτηθούμε κλπ. Η βάση είναι να «γλυκοκοιτάζουμε» την πεντάδα. Με αυτές τις κινήσεις ο πήχης ανεβαίνει πάρα πολύ ψηλά γιατί και τα συμβόλαια των παικτών είναι υψηλά και οι προδιαγραφές των παικτών είναι αρκετά υψηλές και απ’ ότι βλέπω είμαστε εμείς που κινούμαστε στην μεταγραφική αγορά. Δεν βλέπω κάποιον άλλον να έχει κινηθεί τόσο έντονα.

Για τις μεταγραφές:

Δεν μπορώ να δω άλλη ομάδα που έχει κάνει τόσες μεταγραφές. Ξέρουμε τους παίκτες, φέρουμε τις ομάδες των παικτών και που έχουν παίξει. Δύσκολα θα βρούμε μία ομάδα που έκανε τόσες μεταγραφές με τέτοιου επιπέδου παίκτες. Μ’ αρέσει πολύ το διαδίκτυο και έχω ψάξει το ποιόν των παικτών και στο σκάουτινγκ έχω μία τρέλα μπορώ να πω από τώρα ότι ο Κολάσο θα είναι ο αγαπημένος της κερκίδας.

Για τον Κολάσο:

Ο Κολάσο είναι καλό 8άρι και 10άρι ο οποίος πατάει πολύ καλά στην περιοχή έχει πολύ καλή τεχνική. Είναι στην καλύτερη ηλικία για ποδόσφαιρο.

Για τον Μπάσα:

Ο Μπάσα θα είναι ένα πάρα πολύ καλό, δυνατό 6άρι. Νομίζω καλύπτει γάντι τον χώρο του κέντρου και μόνος του γιατί είδα ότι στην ομάδα έπαιζε μόνος του με δύο επιθετικούς χαφ. Να καλύπτει και τρώει σίδερα.

Για τον Μενέντεζ:

Ο Μενέντεζ όπως και ο Ματίγια έχουν παραστάσεις και βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία για να παίξουν ποδόσφαιρο και αυτό τους δίνει ένα κίνητρο γιατί είναι έξω από την χώρα τους. Όποιος βγαίνει από την χώρα του προσπαθεί να δώσει το καλύτερο και να φτιάξει ένα όνομα ώστε να μπορεί να βρίσκει ομάδες. Νομίζω ότι αυτό το το κίνητρο θα τους δώσει ένα παραπάνω βήμα για να δώσουν το καλύτερο στον Άρη.

Για τον Ματίγια:

Νομίζω ότι είναι περισσότερο μία επένδυση παρά μία μεταγραφή η οποία θα βοηθήσει αν και ποτέ δεν ξέρεις.

Για τον Ντιγκινί:

Γι’αυτόν θα σας πω όταν έκανε σκάουτινγκ στην Λάρισα. Στον Ατρόμητο ήταν στην πιο απρόβλεπτη θέση και να το προσδιορίσουν αν έπαιζε δεξιά η αριστερά. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βρεθεί από την μία πλευρά στην άλλη σε χρόνο ρεκόρ. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα δεύτερος σέντερ φορ, πατάει πολύ γρήγορα, οι κινήσεις του είναι απρόβλεπτες. Το βήμα παραπάνω που του δίνει ο Άρης να έρθει σε μία μεγάλη ομάδα όπως το είπα και ο ίδιος στις δηλώσεις του ότι θα έχει έναν άλλο αέρα.

Για τον Ναζλίδη:

Είναι ένα απίστευτο παιδί με απίστευτη τεχνική κατάσταση. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο Θωμάς θα μας εκπλήξει φέτος. Το πιστεύω γιατί όπου και να πήγε με δικαίωσε και άφησε το στίγμα του. Είναι πολύ ορεξάτος έχει αλλάξει το μυαλό του και την καριέρα του. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο.

Για τον Πάκο Ερέρα:

Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ξέρει τι κάνει, είχε και βοήθεια από τον Βαλβέρδε και έχει όλα τα φόντα για να κάνει το καλύτερο.

Για τις ξένες μεταγραφές είπε:

Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, η περσινή χρονιά ήταν δεδομένα γι’ αυτή την κατηγορία οι παίκτες οι περισσότεροι για να μη πω όλοι. Τώρα μπαίνοντας στην Super League δεν μπορείς να έχεις ένα ρόστερ με παίκτες που είναι γνώστες της football league. Να αλλάξεις προπονητή γιατί έχει άλλα σκεπτικά και μία διαφορετική νοοτροπία. Δεν θα πάμε με μία φιλοσοφία football league. Ο προπονητής καθορίζει ποιους θα πάρει ή όχι. Η ομάδα αλλάζει κατηγορία, στόχους και δεδομένα οπότε είναι φυσιολογικό να έρθουν καινούρια πρόσωπα.

To Top