Σαρικόπουλος: “Η προοπτική του Άρη με ενθουσιάζει!”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος με δηλώσεις που έκανε επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του PRESSARIS. Αν μέσα στο επόμενο 48ωρο δεν δεχτεί κάποια πρόταση από τον Παναθηναϊκό, τότε μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχει υπογράψει συμβόλαιο στον Άρη!

Ο 22χρονος σέντερ επεσήμανε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Sportday” πως “περιμένω τηλεφώνημα από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα το κάνω για πολύ ακόμα. Αν στις επόμενες δύο μέρες δεν δεχτώ κάποια κρούση, τότε προτεραιότητά μου θα είναι ο Άρης, του οποίου η προοπτική με ενθουσιάζει”, προσθέτοντας ότι “είμαι χαρούμενος που με θέλει ο Άρης και δεν κρύβω ότι είμαι πολύ κοντά στο να έρθω στη Θεσσαλονίκη. Έχω μιλήσει κι εγώ προσωπικά, αλλά και ο εκπρόσωπός μου με τον προπονητή και τη διοίκηση. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Μέχρι στιγμής από όσα άκουσα είμαι πολύ ικανοποιημένος”.

Ο Σαρικόπουλος επιβεβαίωσε εμμέσως επίσης ότι οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει στο οικονομικό: “Δεν νομίζω να τα χαλούσαμε εκεί. Δεν είμαι μισθοφόρος. Πρώτα απ΄ όλα θέλω να παίξω καλό μπάσκετ. Απλά σαν παίκτης θέλω να ξέρω κι εγώ κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πάντως οι άνθρωποι της ομάδας με έπεισαν με το λόγο τους για τη φερεγγυότητά τους. Έτσι νομίζω πως και οι εγγυήσεις να μην υπήρχαν, πάλι θα υπέγραφα”.

 

To Top