Σε εφαρμογή το πρώτο πλάνο μεταγραφών, στόχοι παίκτες που τελείωσαν πέρσι στην Α1

Παίκτες που τελείωσαν την σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να προσεγγίσει σε πρώτη φάση ο Άρης, ακολουθώντας το πλάνο βάσει του οποίου θα αποκτηθούν παίκτες που δεν χρειάζεται να ζητηθεί το “letter of clearance” από άλλη ομοσπονδία, λόγω του απαγορευτικού της FIBA.

Σε πλήρη συνεννόηση με τη διοίκηση ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα εντείνει τις επαφές του με παίκτες, κυρίως της ελληνικής αγοράς, που θέλει να έχει στον Άρη της επόμενης περιόδου. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται αρχικοί στόχοι του Αλεξανδρή όπως οι Χαραλαμπίδης, Κόμματος, Χαριτόπουλος γιατί αγωνίστηκαν στο εξωτερικό και δεν μπορούν να αποκτηθούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρουν, αλλά σε πρώτη φάση ο Άρης θα “χτυπήσει” τους “πραγματικούς” και εφικτούς στόχους.

Από τους παίκτες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και ήδη έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα είναι ο Σωτήρης Καραποστόλου, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχουν περιπτώσεις Ελλήνων που είναι ελεύθεροι και διαθέσιμοι και ο Άρης θα αρχίσει να καταθέτει προτάσεις, υπάρχουν επίσης και ξένοι (Αμερικανοί και κοινοτικοί) που ενδιαφέρουν και θα τους γνωστοποιηθεί το ενδιαφέρον της ομάδας.

 

To Top