ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεταγραφή-“βόμβα”! Ο Άρης έκανε «δικιά» του την Βραζιλιάνα πασαδόρο, Πεσσόα!

Έκανε το «μπαμ» η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη, εντάσσοντας στο δυναμικό του την 26χρονη Βραζιλιάνα πασαδόρο, Βιβιάνε Πεσσόα, και αυτομάτως ο πήχης μπαίνει ψηλά!

Πρόκειται για μία παίκτρια παγκόσμιας κλάσης, που θ΄ αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχει περάσει από κορυφαίες ομάδες της Ρουμανίας και της Ισπανίας.

Μάλιστα, η επιτυχία της ομάδας, που κατάφερε να εξασφαλίσει το «ναι» της Πεσσόα, η οποία έχει αναδειχθεί 3η στον κόσμο με την Οσάσκο Σολίς, είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν σκεφθεί κανείς ότι τέτοιες παίκτριες δεν έρχονται εύκολα στην Ελλάδα.

Παράλληλα, μεγαλώνει και η βραζιλιάνικη «παροικία» στον σύλλογο, αφού ήδη ο Άρης έχει αποκτήσει και την Τζου Καετάνο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» τμήματος:

«Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, καθώς απέκτησε τη Βραζιλιάνα Βιβιάνε Πεσσόα.

Η Βραζιλιάνα είναι 26 χρονών, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου. Μετά από συζητήσεις με τους παράγοντες του γυναικείου βόλεϊ του Άρη, πείσθηκε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των “κιτρινόμαυρων”.

Αυτή είναι η 3η φορά που η Πεσσόα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε τόσο στην Ρουμανία και στην ομάδα της Τόμις Κονστάνσα(κατέκτησε πρωτάθλημα-κύπελλο), όσο και στην Ισπανία που αγωνίστηκε στη Νουτσάρ Μουρίλο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Πεσσόα έχει αγωνιστεί στη Βραζιλία σε κορυφαίες ομάδες, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Οσάσκο Σολίς και της Μίνας.

Μάλιστα με την Οσάσκο κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους στο Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα κατέκτησε και την 3η θέση στο Μουντιάλ συλλόγων.

Αυτή είναι η δεύτερη Βραζιλιάνα που θα έχουν οι “Κιτρινόμαυρες” τη νέα χρονιά, καθώς προηγήθηκε η Τζου Καετάνο».

To Top