ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σταθερά βήματα προόδου στις διαπραγματεύσεις με Γουάιτ!

Ο Άρης πλησιάζει κάθε μέρα και πιο πολύ στην απόκτηση του Οκάρο Γουάιτ. Προχθές το βράδυ οι κίτρινοι κατέθεσαν στον παίκτη επίσημη πρόταση και οικονομική προσφορά, ως ένα επόμενο βήμα από τις προκαταρκτικές συζητήσεις που υπήρξαν προκειμένου να μπουν στην διεκδίκησή του.

Ο Γουάιτ έχει ήδη γίνει γνώστης της πρότασης από τον Αμερικανό ατζέντη του και σε πρώτη φάση είναι θετικός στα χρήματα που του προσφέρουν οι κίτρινοι, ενώ έχει σχηματίσει θετική άποψη και για να επιλέξει τον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μοναδικό στοιχείο που τον προβληματίζει είναι το ότι γενικότερα στην αγορά υπάρχει μια διστακτικότητα σε ότι αφορά την Ελλάδα και στην πολιτική και οικονομική κατάσταση. Ο Γουάιτ προσπαθώντας να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον Άρη, έχει μάθει ότι η Ελλάδα είναι σε βαθιά κρίση και αυτό είναι κάτι που τον ανησυχεί, αλλά επίσης είναι και κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί με συγκεκριμένες ενέργειες και συζητήσεις.

Ο παίκτης περιμένει μέσα στη βδομάδα να έχει και κάποια νέα από το ΝΒΑ με πιθανή πρόταση για συνεργασία, κατά πάσα πιθανότητα από τους Γκρίζλις, με τους οποίους έπαιξε και πέρσι και φέτος στο Σάμερ Λιγκ, όμως επιθυμεί εγγυημένο συμβόλαιο, κάτι που λογικά δεν θα μπορέσει να πάρει, οπότε θα στραφεί οριστικά στις επιλογές του από την Ευρώπη και εκεί ο Άρης έχει ήδη πάρει προβάδισμα.

To Top