Στα… άκρα με Καλαϊτζίδη! Παραιτήθηκε… τηλεφωνικά!

Η γνωστοποίηση από πλευράς Γιώργου Γαλανού στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη της συμφωνίας του με τον Σπύρο Γόγολο, έφερε στα… άκρα τη σχέση των δυο ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, τηλεφώνησε τον 57χρονο προπονητή για να τον ενημερώσει για τη συμφωνία με τον έμπειρο αμυντικό. Λόγω της προπόνησης δεν έγινε η επικοινωνία. Όταν στη συνέχεια μίλησαν τηλεφωνικά οι δυο άνδρες και ο Γαλανός έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον Γόγολο, ήλθε η… τηλεφωνική παραίτησή του Έλληνα προπονητή!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καλαϊτζίδης θεώρησε ότι ο Γαλανός μπήκε στα… προπονητικά “χωράφια” του και έκανε γνωστό ότι… παραιτείται. “Αφού βρήκες αμυντικό, ψάξε να βρεις και προπονητή, εγώ δεν ανέχομαι να μου επιβάλλει κανένας ποιον ποδοσφαιριστή θα έχω στην ομάδα”, φέρεται να είπε ο 57χρονος προπονητής στον Γαλανός, κλείνοντας του μάλιστα το τηλέφωνο!

Επίσημη αντίδραση από πλευράς παραγόντων δεν υπάρχει ακόμη, αλλά είναι δεδομένο πως το γυαλί ράγισε, τη στιγμή που υπάρχουν έντονα παράπονα για τον τρόπο που λειτούργησε ο Καλαϊτζίδης το τελευταίο διάστημα στο θέμα των μεταγραφών, στον οποίο χρεώνεται ένα μεγάλο κομμάτι στη στασιμότητα που παρατηρήθηκε.

To Top