Στην Α2 το ανδρικό χάντμπολ του Άρη – Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας των «κίτρινων», Θανάσης Γαγάτσης, μιλάει στο PRESSARIS

Στην Α2 ανέβηκε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Άρη, που επικράησε σήμερα με 25-18 της Ασπίδας Ξάνθης στους αγώνες μπαράζ και μαζί με τον Δία Πολίχνης τσέκαραν τα δύο εισιτήρια της ανόδου.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρωτεργάτη της φετινής προσπάθειας των «κίτρινων», Θανάση Γαγάτση, ο οποίος ήταν χρόνια προπονητής στα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου και φέτος κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, και έκανε έναν απολογισμό της φετινής προσπάθειας.

«Είναι μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι η ομάδα στηρίχθηκε σε νεαρούς αθλητές, οι οποίοι προέρχονταν από τις υποδομές του συλλόγου, απέκτησε άλλους πέντε παίκτες – ηλικίας 20 χρονών – από τη ΧΑΝΘ και ενισχύθηκε από τέσσερις έμπειρους αθλητές, Αρειανούς, που ήθελαν να κλείσουν την καριέρα τους στον Άρη», τόνισε αρχικά και προσέθεσε:

«Η άνοδος δεν ήταν στόχος εξ΄ αρχής, προέκυψε στην πορεία θα μπορούσαμε να πούμε. Από την στιγμή που είδαμε ότι η ομάδα πηγαίνει καλά είπαμε ‘γιατί όχι;’. Και έτσι ήρθε αυτή η άνοδος….».

To Top