Στην Επιτροπή Δεοντολογίας οι καταγγελίες Χαϊκάλη

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας η οποία καλείται να συζητήσει τα θέματα που ανέκυψαν μετά τις καταγγελίες Καμμένου – Χαϊκάλη περί επιχείρησης χρηματισμού ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην αίθουσα που συνεδριάζει η Επιτροπή, έχει εγκατασταθεί σύστημα προβολής, για το ενδεχόμενο που αποφασιστεί να παρουσιαστεί ενώπιον των μελών της Επιτροπής το βιντεοσκοπημένο υλικό. Την ίδια ώρα βουλευτές – μέλη της Επιτροπής υπογραμμίζουν την ανάγκη να συζητηθούν και οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις Βουδούρη και Παραστατίδη.

Ερώτηση ΑΝΕΛ στον Σαμαρά μετά τις καταγγελίες

Ερώτηση στον πρωθυπουργό με την οποία τον κατηγορεί για «επιλεκτική σιωπή σε ποινικές υποθέσεις αλλοίωσης του πολιτεύματος, όπως η υπόθεση Μπαλτάκου, κατέθεσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η βουλευτής αναφέρει ότι «μετά τη δημοσιοποίηση τον περασμένο Απρίλιο του γνωστού βίντεο Μπαλτάκου που τον ενέπλεκε ευθέως σε υπόθεση αλλοίωσης του πολιτεύματος ο κ. Σαμαράς αρνήθηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη» και καλεί τον κ. Σαμαρά να απαντήσει γιατί δεν έχει υποβάλει καμία απολύτως μήνυση επί 9 ολόκληρους μήνες για την υπόθεση αυτή αλλά μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο Αποστολόπουλου που επίσης τον επλέκει σε υπόθεση αλλοίωσης του πολιτεύματος ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

To Top