Χωρίς κατηγορία

Στον… αέρα τo θέμα των εκκαθαριστών

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, δρομολογούν το τέλος του Γαλανού και την ανάληψη δράσης στο τιμόνι του συλλόγου από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη.

Ήδη στην ατζέντα των ανθρώπων του Άρη υπάρχει μια σειρά ενεργειών που πρέπει να γίνουν άμεσα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο τεράστιο κεφάλαιο της εκκαθάρισης με την ημερομηνία της 3ης Νοεμβρίου να αποτελεί ουσιαστικά την αφετηρία.

Εκεί προκύπτει σε πρώτη φάση θέμα με τους εκκαθαριστές, οι οποίοι είναι στον αέρα, μαζί με την κάλυψη του οικονομικού κόστους της όλης διαδικασίας. Το θέμα του κόστους αυτού, αλλά και των νομικών ενεργειών των εκκαθαριστών Λάκη Κλεώπα και Αντώνη Σενέμη είχε αναλάβει ο Γιώργος Γαλανός. 

Στη δεδομένη χρονική στιγμή με την αλλαγή… φρουράς τίθεται το θέμα εάν θα συνεχίσουν οι ίδιοι οι εκκαθαριστές, αλλά και το ποιος θα αναλάβει το υψηλό οικονομικό κόστος της χρονοβόρας διαδικασίας. Στην Αλκμήνης πιστεύουν ότι μαζί με τα υπόλοιπα και αυτό το ζήτημα θα δρομολογηθεί και δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αναζητώντας την κατάλληλη λύση.

To Top