Ζήτησαν παραιτήσεις, αλλά και άμεσες λύσεις στη συγκέντρωση στο Κλεάνθης Βικελίδης (photos-video)

Πολλά μηνύματα αγωνίας και απαίτησης για άμεσες λύσεις έστειλε η συγκέντρωση φιλάθλων του Άρη έξω από τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών στο Κλεάνθης Βικελίδης από φίλους του Άρη, μέλη της ΚΜΑ ή όχι μόνο. Οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν την παραίτηση των δ.σ. των ΠΑΕ και ΚΜΑ.

Ήταν μια συγκέντρωση «αγωνίας για το παρόν και το μέλλον του Άρη, η οποία θέλει να δώσει πολλά μηνύματα», όπως ανέφεραν μέλη της Κοινωνίας που προέτρεψαν τις τελευταίες μέρες τον κόσμο να δώσει το παρών.

Αναλυτικά, το χρονικό όπως σας το παρουσίασε το PRESSARIS:

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 19.30 και ήδη έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος από εκείνη την ώρα κι έπειτα. Έχει τοποθετηθεί, μάλιστα, και μια μικροφωνική εγκατάσταση, προκειμένου να υπάρχουν τοποθετήσεις των φιλάθλων, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να γραφτεί στην Κοινωνία Μελών, τα γραφεία της οποίας είναι ανοιχτά.

20.33: Λίγο μετά τις 8 το βράδυ ο κόσμος άγγιζε τους 300, ενώ συνεχίζεται η προσέλευση. Υπολογίζεται ότι σε λίγη ώρα θα υπάρχουν και οι τοποθετήσεις.

Πριν από τη συγκέντρωση αυτή είχε δοθεί το στίγμα της προσπάθειας χαρακτηριστικά: «Αυτή την συγκέντρωση την ζήτησε η κίτρινη ψυχή μας. Ας πάμε λοιπόν την Τετάρτη στο σπίτι μας, να δηλώσουμε το παρόν. Να βοηθήσουμε την ομάδα μας να βγει από το αδιέξοδο. Να δείξουμε σ’ όσους ψάχνουν βιώσιμες και διαφανείς λύσεις ότι στεκόμαστε στο πλάι τους. Να τρέξουμε τις εξελίξεις. Να ζητήσουμε άμεσα την εφαρμογή ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης. Κάθε μέρα που χάνεται αφαιρεί οξυγόνο από τον βαριά ασθενή σύλλογο μας».

Πρόσφατα από την ένωση προσώπων «Άρης πρωταγωνιστής» απευθύνθηκε κάλεσμα προς κάθε κατεύθυνση: «Την Τετάρτη είναι μόνο η αρχή. Οι διαχωρισμοί ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα έχουμε υποχρέωση και καθήκον να σώσουμε την ομάδα».

20.37: Άρχισαν να μιλούν από μικροφώνου φίλαθλοι του Άρη, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους και την αγωνία τους για τη σημερινή κατάσταση της ομάδας. Παράλληλα, ζητούν διαφάνεια και πλήρη ενημέρωση για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Μίλησαν μεταξύ άλλων και οι Λάμπρος Σκόρδας, Ισαάκ Ξανθόπουλος.

21.35: Τον λόγο πήρε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικήτας Ματθαίου, ο οποίος ζήτησε τις παραιτήσεις των διοικητικών συμβουλίων της Κοινωνίας Μελών και της ΠΑΕ.

21.40: Βγήκε έξω από τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ο νομικός σύμβουλος του Φορέα και γενικός γραμματέας, Θωμάς Γιαννόπουλος. Απαντούσε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων και μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως “εμείς έγκαιρα είχαμε επισημάνει όλα όσα γίνονταν στην ΠΑΕ”.

21.42: Συστάθηκε μια πενταμελής επιτροπή από όσους βρίσκονται στο Κλεάνθης Βικελίδης και μπήκαν μέσα στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών, προφανώς για να καταθέσουν και επίσημα το αίτημα για παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου του Φορέα. H επιτροπή που συγκροτήθηκε αποτελείται από τους Νικήτα Ματθαίου, Άγγελο Γρόλλιο, Κώστα Γεωργιάδη, Πέτρο Γαβριηλίδη και Σίμη Ηλιάδη.

Παράλληλα ζήτησαν άμεσες λύσεις σε όλα τα επίπεδα πριν επέλθει η πλήρης διάλυση του συλλόγου…

22.19: Ο κόσμος παρέμεινε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Παρόντες και οι Παναγιώτης Στεφανίδης και Τάσος Δεσύπρης…

Και ένταση

Όταν πήρε το λόγο ο Γιαννόπουλος και τόνισε ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές της Λέσχης, δεν κατάφερε να συνεχίσει την ομιλία του καθώς διεκόπη από τον Λάμπρο Σκόρδα. Στη συνέχεια επικράτησε ένταση, η οποία όμως τελείωσε γρήγορα και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η τοποθέτηση του Ματθαίου

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Νικήτας Ματθαίου είπε: «Το 2004 τακτοποιήσαμε οικονομικά την ΠΑΕ και λίγα χρόνια μετά, βρισκόμαστε σε χειρότερο σημείο. Η σημερινή συνάντηση έπρεπε να έχει περισσότερα άτομα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Να έχετε στο μυαλό σας ότι υποστηρίζουμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μια ομάδα με ιστορία 100 χρόνων».

Η τοποθέτηση Στεφανίδη

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης ανέφερε: «Η διοίκηση της ΠΑΕ απουσιάζει το ΔΣ της λέσχης απουσιάζει απαξιώνοντας την εκδήλωση. Η ομάδα είναι σε τραγική κατάσταση. Αντί να ασχολούμαστε με τις φανέλες ,τα εισιτήρια διαρκείας και την πρώτη μας εκδρομή, δεν ξέρουμε ακόμη τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα.  Πρόταση μου είναι η παραίτηση του ΔΣ της Λέσχης, να γίνουν εκλογές άμεσα και να γίνει έλεγχος στα βιβλία”.

To Top