Συγκλονιστική ατάκα του Τσαλδάρη στον Γκίκα! “Έδειξες ότι έχεις αρχ@@ια σήμερα! Να ξέρεις ότι παίζεις σε πολύ μεγάλη ομάδα!”

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έφυγε ηττημένος χθες από το Αλεξάνδρειο. Ήταν όμως ιδιαίτερα ευδιάθετος σε προσωπικό επίπεδο, γιατί ένιωσε ξανά την αγάπη του κόσμου, του γηπέδου, της ομάδας μέσα από την οποία αναδείχθηκε. Αυτά τα συναισθήματα, του βγήκαν σε έναν εκπληκτικό διάλογο με τον Νίκο Γκίκα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Τσαλδάρης χαιρετούσε κόσμο, φίλους και γνωστούς, φιλάθλους που του έλεγαν χρόνια πολλά για την ονομαστική του γιορτή, που του έλεγαν να επιστρέψει και πολλά άλλα. Σε απόσταση πέντε μέτρων ο Νίκος Γκίκας. “Μικρέ έλα λίγο εδώ…”, λέει στον Γκίκα. Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη χθες πλησιάζει. Ο Τσαλδάρης τον αγκαλιάζει και με πολύ αυθόρμητο – τον δικό του – τρόπο του λέει: “Μπράβο σου! Έδειξες σήμερα ότι έχεις αρχ@@ια! Να συνεχίσεις έτσι! Να ξέρεις ότι παίζεις σε πολύ μεγάλη ομάδα! Μπράβο και πάλι”. Ο Γκίκας κούνησε το κεφάλι του, ευχαρίστησε και έφυγε χαρούμενος για όσα άκουσε!



To Top