Χωρίς κατηγορία

Συμπληρωματικό έγγραφο από Ισπανούς, τηλεφωνική επικοινωνία (εξ ονόματος Κάλας) και ραντεβού

Μέχρι την τυπική λήξη της προθεσμίας του Ερασιτεχνη Αρη καμία πρόταση δεν κατατέθηκε για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στις 5 το απόγευμα στάλθηκε συμπληρωματικό έγγραφο από τους Ισπανούς και τον Λουίς Όλιβερ, στο οποίο προτείνει τη σύσταση επιτροπής για το ποδόσφαιρο με τη συμμετοχή επιφανών Αρειανών και παλιων παραγόντων, ενώ ζητάνε να υπάρχει λογιστήριο αποκλειστικά για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του  ΑΣ δέχθηκαν τηλεφώνημα εξ ονόματος του Άλεξ Κάλας, από τον Γιώργο Γιακουμίδη, ο οποίος συστήθηκε ως εκπρόσωπός του, ζητώντας ραντεβού για την ποδοσφαιρική ομάδα. 

Τελικά κλείστηκε συνάντηση για τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, ώστε να μπουν στο τραπέζι περισσότερες λεπτομέρειες και κυρίως να φανεί εάν πρόκειται για κάποια πρόταση ουσίας και όχι για… πυροτέχνημα ή… έκθεση ιδεών.

Οι άνθρωποι του ΑΣ διαβεβαιώνουν καθημερινά ότι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, βάζοντας πάνω από όλα τα συμφέροντα του συλλόγου. Παράλληλα, όπως τονίζουν με έμφαση: «Περιμένουμε να φτάσουν συγκεκριμένες προτάσεις με στοιχεία και περιεχόμενο… Όχι… εκθέσεις ιδεών. Οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι μεγάλες και χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια».

To Top