Συνεχίζει με Καπέλο η Εθνική Ρωσίας

Ο Φάμπιο Καπέλο ανέτρεψε τα προγνωστικά που του έδειχναν την έξοδο από τον πάγκο της εθνικής Ρωσίας και θα συνεχίσει στο πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Οι όροι στο συμβόλαιο του Φάμπιο Καπέλο φαίνεται ότι υπέβαλλαν σε δεύτερες σκέψεις την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας και έτσι ο έμπειρος Ιταλός προπονητής θα παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού με πρώτο στόχο το Euro 2016 και κύριο το Μουντιάλ που διοργανώνεται στη χώρα το 2018.

“Είμαι καλά εδώ. Έτσι, είναι ξεκάθαρο ότι θα συνεχίσω να δουλεύω με την εθνική Ρωσίας. Αυτό, θέλω να τονίσω ότι είναι ξεκάθαρο. “, δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Οι όροι του συμβολαίου του Φάμπιο Καπέλο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας φαίνεται ότι ανάγκασαν τη δεύτερη να σκεφτεί ξανά την αρχική τάση που υποδείκνυε την άμεση απομάκρυνση του Ιταλού από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, λόγω της αποτυχίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

“Πάντα υπήρχαν συζητήσεις με τον Φάμπιο Καπέλο, ουσιαστικά ποτέ δεν διεκόπησαν. Ο Καπέλο έχει συμβόλαιο με την ομοσπονδία και θα συνεχίσει από το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού. Κανείς από την εκτελεστική επιτροπή δεν έγειρε θέμα απομάκρυνσής του.”, δήλωσε ο Νικολάι Τόλτσικ, πρόεδρος της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

To Top