ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα πρώτα συμπεράσματα από τους τρεις Ισπανούς του Άρη

Μόλις την περασμένη Πέμπτη, οι τρεις Ισπανοί του Άρη, Χαβιέ Ματίγια, Άλεξ Μενέντεθ και Χουλιάν Κουέστα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τα «κιτρινόμαυρα».

Αν και μικρό το χρονικό διάστημα, για να κριθούν, μία πρώτη εικόνα υπάρχει για τους Ίβηρες.

Ο Άλεξ Μενέντεθ ξεχώρισε με την παρουσία του, κυρίως για τις καλές σέντρες με το αριστερό του πόδι, αλλά και τα τελειώματά του στις προπονήσεις. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά, κάτι που αποδείχθηκε και θα φανεί πολύ χρήσιμο στον Πάκο Ερέρα.

Ο Χαβιέ Ματίγια με τη σειρά του, έδειξε ορισμένα θετικά στοιχεία, χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής για να κριθεί εν συνεχεία αναλόγως. Ωστόσο, έδειξε μέρος της ποιότητάς του, ενώ το επόμενο διάστημα, στις προπονήσεις σε Θεσσαλονίκη και Ολλανδία, θα δώσουν μία πλήρης εικόνα των δυνατοτήτων του.

Τέλος, ο 27χρονος γκολκίπερ, Χουλιάν Κουέστα. Διαφέρει από τους Αναγνωστόπουλο και Καντιμοίρη, γι αυτό και αποκτήθηκε. Άλλη σωματοδομή, είχε ορισμένες καλές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καθώς δεν έπαιξε και πάρα πολύ. Προτιμήθηκε να προπονείται περισσότερο με τον Αντώνη Λυκούρη, για να βρει ρυθμό και τα πατήματά του.

To Top