ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τελευταία προπόνηση στο Παλέ και αναχώρηση για την Αθήνα με πίστη στο διπλό

Την τελευταία του προπόνηση στο Παλέ θα κάνει σήμερα ο Άρης ενόψει του αυριανού αγώνα (17.00) στη Νίκαια.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι πλήρως συγκεντρωμένοι στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό και σήμερα θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

Σε αυτή θα βρίσκεται ο Νίκος Καμάρας, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε χθες η ΚΑΕ Άρης, με τον 24χρονο φόργουορντ να καλείται να καλύψει τα κενά των τραυματιών Σχίζα και Σιδηροηλία.

Το τεχνικό τιμ του Άρη γνωρίζει τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα αλλά και της έδρας του Ιωνικού, προετοιμάζοντας και ενημερώνοντας κατάλληλα τους παίκτες της ομάδας, ειδικά τους ξένους rookies.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει τον προσεχή αντίπαλο του Άρη, που πρόκειται για μια ομάδα που βασίζεται κατά κύριο λόγο στους ξένους της, ενώ από ελληνικής πλευράς υπάρχουν οι Αθηναίου και Χουγκάζ, οι οποίοι μπορούν να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα στους ιθύνοντες της ΚΑΕ Άρης υπάρχει έντονη ανησυχία για τον ορισμό της Βασιλικής Τσαρούχας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με το αγωνιστικό τμήμα πάντως να επικεντρώνεται μόνο στο καλύτερο δυνατό παιχνίδι της ομάδας και στην επίτευξη της νίκης.

Τελευταία προπόνηση στο Παλέ και αναχώρηση για Αθήνα με 10 παίκτες

Χωρίς τον Ντρου Νέιμικ στην αποστολή θα ταξιδέψει σήμερα ο Άρης στην Αθήνα σήμερα για τους δύο πρώτους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αφού πρώτα προπονηθεί για τελευταία φορά στο Αλεξάνδρειο. 

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν δεδομένο ότι θα απουσίαζε λόγω του προβλήματος που έχει στη γάμπα από τη δισκοκήλη στη μέση του και χθες ο Δημήτρης Πρίφτης αποφάσισε πως δεν συντρέχει λόγος να ακολουθήσει την αποστολή για τα δύο πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης.

Ο Νέιμικ θα παραμείνει στην Αθήνα και θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος είτε στον τρίτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Παλέ, είτε στους αγώνες της τελικής φάσης. Εκτός αποστολής είναι και οι Στέφεν Αντεγκμπόγιε και Γιάννης Καραθανάσης, αμφότεροι έχουν τεθεί νοκ άουτ από το υπόλοιπο της περιόδου.

To Top