Εμπιστοσύνη σε Μιλίνκοβιτς, αλλά και απαίτηση να βρει λύσεις για την κρίση

Ο Άρης βιώνει μια βαθύτατη αγωνιστική κρίση. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Ηλιάδη και το τεχνικό τιμ των κίτρινων. Θέμα αντικατάστασης του Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν τίθεται. Σκοπός του ραντεβού είναι να γίνει ανάλυση της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα, στα τελευταία τρία παιχνίδια, και να βρεθεί τρόπος, για να βγει ο Άρης από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Το περσινό αρνητικό ρεκόρ με τις αλλαγές πέντε προπονητών αποτελεί σημείο αναφοράς για τη διοίκηση του Άρη, η οποία περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Στη σημερινή συζήτηση, ο πρόεδρος του Άρη, αναμένεται να επαναλάβει ότι συνεχίζει να περιβάλει με εμπιστοσύνη τον 45χρονο τεχνικό. Βασικό θέμα συζήτησης είναι αναζήτηση των τρόπων με αποτελεσματικότητα, ώστε να αποδράσει η ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Η διοίκηση εξακολουθεί να πιστεύει ότι Σέρβος τεχνικός έχει την μικρότερη ευθύνη, αφού ούτε προετοιμασία έκανε, ούτε είχε συμμετοχή στις επιλογές των παικτών, ενώ στα υπέρ του συγκαταλέγεται ότι έχει κερδίσει και την εκτίμηση των παικτών του.

Παράλληλα, αναμένεται να ζητηθεί από το τεχνικό τιμ να πάρει εκείνες τις αποφάσεις που θα φέρουν την αλλαγή δεδομένων, ώστε να βρει ο Άρης τον δρόμο και να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς μέχρι τον Ιανουάριο, όπου θα γίνει η προσπάθεια τηρουμένων πάντα των αναλογιών- για την ενίσχυση της ομάδας.

To Top