Την Τετάρτη η συνάντηση διοίκησης ΚΑΕ και μετόχων

Το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης συνάντηση της διοίκησης με τους μετόχους εκτός του Θανάση Τζεβελέκη. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης πήρε το ΟΚ όλων των μελών της ΓΕΝΕΣΙΣ για να γίνει η συνάντηση την Τετάρτη, στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και κυρίως όλα όσα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα.

Το ραντεβού της Τετάρτης είναι ένα από αυτά που θα γίνουν τις επόμενες μέρες με στόχο να ξεκαθαρίσει η διοίκηση πρωτοδικείου σε ποιους μπορεί να στηριχθεί οικονομικά και όχι μόνο για την συνέχεια της λειτουργίας της. Οι μέτοχοι – μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ θα ενημερωθούν για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, αλλά κυρίως ποιες υποχρεώσεις υπάρχουν από εδώ και πέρα, ούτως ώστε να προκύψει μια κοινή γραμμή. Ο Αρβανίτης και οι συνεργάτες του θέλουν να διαπιστώσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι μέτοχοι να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια, ενώ θα γίνει συζήτηση και για τον οικονομικό έλεγχο στην ΚΑΕ από το 2003 μέχρι σήμερα.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ περιμένει απάντηση από τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ για το αν και πότε θα πραγματοποιηθεί ραντεβού, το οποίο θα έχει την ίδια ατζέντα με αυτό των μελών της ΓΕΝΕΣΙΣ.

 

To Top