Το “άνοιγμα” του Άρη στην περιφέρεια συνεχίστηκε με την παρουσία αθλητών από τον Βόλο (photos)

Μετά τις ακαδημίες του Αετού Κιλκίς, σειρά πήραν οι μικροί αθλητές του Γ.Σ. Βόλου να βρεθούν στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσουν αγώνα του Άρη, συνδυάζοντας την επίσκεψή τους στην Θεσσαλονίκη με φιλικά παιχνίδια με τα τμήματα υποδομής των κίτρινων.

Σύμφωνα με το “volosnet.gr” “οι μικροί μπασκετμπολίστες του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ έζησαν μια διαφορετική εμπειρία το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013.

Με μια άριστα οργανωμένη αποστολή, τα τμήματα ΜΙΝΙ και ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη όπου και αντιμετώπισαν σε φιλικούς αγώνες τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Το πάθος και η θέληση που έδειξαν οι μικροί αθλητές ήταν αυτό που τους οδήγησε να κοντράρουν στα ίσια τους αθλητές του ΑΡΗ, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις αλλά και πολλές προσδοκίες για το μέλλον.

Ανάλογα φιλικά θα ξαναδώσουν οι δύο ομάδες τους επόμενους μήνες αυτή τη φορά στο Βόλο, μιας και οι υπεύθυνοι των ακαδημιών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποδέχτηκαν την πρόσκληση που τους έγινε από τον Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ.

Στην συνέχεια οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο τον αγώνα μπάσκετ της Α1 μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ. Μπόρεσαν έτσι να ζήσουν την εμπειρία και το κλίμα ενός αγώνα μπάσκετ της κορυφαίας διοργάνωσης της Ελλάδας και να δούν από κοντά επώνυμους μπασκετμπολίστες.

Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, Τύμπας Παναγιώτης, Αθανασιάδης Χρήστος και Τσιριγωτάκης Ανδρέας.

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ ΒΟΛΟΥ, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιου είδους αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες έχουν ως στόχο:

• Την βελτίωση ατομικών και ομαδικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητών

• Την ανάπτυξη και η καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθε.

• Την αγωνιστική εμπειρία μέσω ενός τουρνουά το οποίο θα αποτελεί  σημαντικό παράγοντα για την μελλοντική καριέρα των μικρών παιδιών.

• Την δυνατότητα συνύπαρξης και ανάπτυξης του ομαδικού πνεύματος και της δημιουργίας υγειών ανθρώπινων σχέσεων μέσου του αθλητισμού και του fair play.

Ο Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την άριστη και άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στους αθλητές και προπονητές, τον κο Τσούρικα Στέργιο για τα φανταστικά και χορταστικά σάντουιτς που κατασκεύασε στον φούρνο του προσφέροντάς τα δωρεάν στους αθλητές, την εταιρία ΕΨΑ για την δωρεάν χορήγηση χυμών για όλους τους αθλητές και προπονητές της αποστολής, αλλά και τους ίδιους τους αθλητές για την άψογη συμπεριφορά τους σε όλη την διάρκεια της αποστολής”.

 

To Top