Το επιχειρηματικό σχήμα βάζει ορκωτό λογιστή στην ΚΑΕ!

Μέσα στο επόμενο 48ωρο ορκωτός λογιστής θα μπει στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, προκειμένου να διενεργήσει οικονομικό έλεγχο της εταιρείας για λογαριασμό του επιχειρηματικού σχήματος που έχει εκφράσει επισήμως το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ.

Οι δύο εκπρόσωποι του σχήματος και ο νομικός τους εκπρόσωπος, Γιώργος Σφυρής (πρώην μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ) αναχώρησαν σήμερα το απόγευμα από την Θεσσαλονίκη, έχοντας λάβει μια πρώτη εικόνα της εταιρείας και της ομάδας, στην οποία θέλουν να επενδύσουν.

Πλέον η υπόθεση προχωράει στο επόμενο βήμα, τον οικονομικό έλεγχο από ορκωτό λογιστή, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο επόμενο 48ωρο θα συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία, προκειμένου να μεταφέρει μια πιο λεπτομερή εικόνα της ΚΑΕ στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.

Έχει υπογραφεί η ρήτρα εμπιστευτικότητας ανάμεσα στις δύο πλευρές και γι’ αυτό το επόμενο διάστημα – λογικά – δεν θα βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την ΚΑΕ Άρης. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι δεν πρόκειται για Έλληνες επιχειρηματίες, αλλά Ευρωπαίους και από την ΚΑΕ εκτιμάται ότι δεν θα τραβήξει χρονικά η ιστορία, είτε έχει θετική κατάληξη, είτε όχι.

To Top