Τσαλδάρης: “Μου αρέσει αυτό που βλέπω από τον Άρη! Είναι ένα στοίχημα που θα κερδηθεί!”

Ο εορτάζων Δημήτρης Τσαλδάρης δήλωσε που του αρέσει πολύ αυτό που βλέπει να κάνει ο Άρης, τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος με τους νεαρούς παίκτες.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως “χαίρομαι που σας βλέπω όλους, είμαι χαρούμενος που γύρισα σήμερα. Έγινε πολύ κλειστό παιχνίδι, πολύ μετρημένο και από τις δύο ομάδες. Ξέραμε καλά τον Άρη και αυτοί εμάς. Προσπαθήσαμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος μέσα στο Παλέ, που ξέρουμε ότι ο Άρης παίρνει ενέγεια από τον κόσμο και μέσα από την άμυνά του. Ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά σε κρίσιμα σημεία χάσαμε αρκετά ριμπάουντ που κόστισαν, όπως και όλες μας οι επιλογές δεν ήταν αυτές που έπρεπε. Μείναμε στο πλάνο μέχρι το τέλος, διεκδικήσαμε το παιχνίδι με σουτ στο τέλος, υπάρχει και το θέμα της τύχης εκεί… Δεν το βάλαμε και συνεχίζουμε”.

Ρωτήθηκε για τον Άρη και πως τον βλέπει και απάντησε πως “αυτό που βλέπω εγώ και όλοι μας αρέσει πολύ. Είναι φρέσκια ιδέα, κάποιοι λένε ότι είναι λύση εκ των πραγμάτων, εμένα μου αρέσει προσωπικά, η ομάδα βγάζει χαρακτήρα μαχητή, και νοοτροπία νικητή. Είναι στοίχημα που θα κερδηθεί αυτό για τον Άρη”.

 

To Top