Τόμας: “Ενθουσιασμένος που επιστρέφω”

Ο Τόρεϊ Τόμας μετά από τρεις βδομάδας αγωνιστικής απραξίας λόγω τραυματισμού επιστρέφει αύριο στη δράση, έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός τόνισε στον ΕΣΑΚΕ: “Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Έλειψα από δύο αγώνες και είμαι χαρούμενος που θα συνδράμω στην προσπάθεια της ομάδας για ένα σημαντικό διπλό».

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό ματς για μας. Υπάρχει εκκρεμότητα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και στόχος μας είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μπορούμε. Ειδικά οι εκτός έδρας νίκες είναι πολύ σημαντικές».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πιστεύω ότι πρέπει να περιορίσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ του ΚΑΟΔ American Genetics. ΝΑ μην τους δώσουμε ευκαιρίες για δεύτερες επιθέσεις».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο ΚΑΟΔ American Genetics είναι πολύ καλή ομάδα, γεμάτη σε κάθε θέση. Έχουν αρκετούς παίκτες που μπορούν να απειλήσουν και από την πλευρά μας χρειάζεται προσοχή για 40 λεπτά».

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και μέσα α’ αυτήν να έχουμε σωστές επιθετικές επιλογές, σύμφωνα με τις οδηγίες του κόουτς. Πρώτος στόχος μας είναι να περιορίσουμε τον αντίπαλο».

To Top