ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί! Αυτοί που παγίδευσαν τον Άρη μέσω Καλαϊτζίδη!

Ο Άρης έχασε για μια ακόμη φορά – τέλη του Αυγούστου πια- το στοιχειώδες δικαίωμα στην ελπίδα,τη δικαιοσύνη και τη νομιμότητα. Η δεύτερη απορριπτική απόφαση σε μια βδομάδα είναι απλά το κερασάκι στην (πικρή) τούρτα που έφτιαξαν από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι τώρα, εντός κι εκτός “φίλοι” του Άρη.

Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά και παρά την ύστατη προσπάθεια του κόσμου να βάλει τα στήθη του μπροστά για να καλύψει τα τεράστια διοικητικά κενά, ότι ο “βασιλιάς είναι γυμνός”.

Η σημερινή (νέα) απόφαση της ΕΠΟ, με την οποία κρατάει τον Άρη στη Γ’ εθνική έχει εξηγήσεις:

1. Η πρώτη και βασική είναι ότι κατ’ αρχήν ο Άρης έβγαλε αγωνιστικά τα μάτια μόνος του. Τερμάτισε 2ος στη Γ’ εθνική και αντί να δοθούν εξηγήσεις, συγγνώμες και να αποδοθούν ευθύνες, είδαμε και ακούσαμε την οικογένεια Καλαϊτζίδη να απαιτεί… αποζημίωση γιατί πήγε τον Άρη στον πάτο! Και ενώ σε άλλες εποχές θα περίμενε κάποιος να “πέσει” το Χαριλάου, είδαμε μια μνημειώδη απάθεια από τους φορείς και τους θεσμούς του συλλόγου. Σημεία των καιρών.

2. Όταν παρουσιάστηκε ως… PLAN B (εδώ γελάνε πικρά…) η άνοδος μέσω των δευτεραθλητών και αφού υπνώτιζαν για μήνες τον κόσμο παράγοντες, αβανταδόροι και… εξυπηρετούμενοι, αντί να δοθεί η μάχη της δικαίωσης, έπαιξαν (καλά είναι η αλήθεια) το παιχνίδι της επικοινωνίας… Αυτό το κέρδισαν, αλλά έχασαν το πραγματικό παιχνίδι της ουσίας, μια και αποδείχθηκε ότι με “πυροτεχνήματα” τύπου Χένες, Φόιχτ και αθλητικών κέντρων δεν μπορείς να προχωρήσεις!

Από κει και πέρα, υπάρχουν ΄σίγουρα ηθικοί αυτουργοί στον… ουρανό αυτής της (ποδοσφαιρικής) χώρας που έβαλαν την ομάδα σε περίεργα… κανάλια και παγίδευσαν τον Άρη μέσω του Καλαϊτζίδη. Είτε με την ανοχή τους, είτε με τη συμμετοχή τους, ακόμη και με την… προτροπή τους να βάλουν τον Άρη στο εκτελεστικό απόσπασμα του ελληνικού ποδοσφαίρου! 

Ποιοί άραγε προέτρεψαν τον Καλαϊτζίδη (την ώρα που εκπροσωπούσε έναν ολόκληρο σύλλογο) να συρθεί σε μια τόσο μεγάλη δίνη;  Ποιοι τον οδήγησαν σε ανιστόρητες “φιλίες” και “συμμαχίες” που ενδεχομένως πληρώνει και τώρα ο πιο περήφανος σύλλογος της Ελλάδας;

Άραγε αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί δεν θα πρέπει να λογοδοτήσουν μαζί με τους φυσικούς αυτουργούς της αποτυχίας;

To Top