Φοράει… γάντια ο Καρατζιοβαλής: “Οπου με χρειαστεί ο Άρης,είμαι έτοιμος…”

Η φυγή του Μανώλη Καλογεράκη δημιούργησε ένα κενό στην τριάδα των τερματοφυλάκων με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να στρέφεται σε μία εκ των έσω λύση!

Ποια είναι αυτή; Ο 57χρονος τεχνικός αποφάσισε να δώσει και πάλι γάντια στον Δημήτρη Καρατζιοβαλή που από τη λήξη της περασμένης σεζόν αποχώρησε από την ενεργό δράση για να αναλάβει εδώ και λίγο καιρό χρέη προπονητή τερματοφυλάκων στον Άρη.

Ο 39χρονος προπονητής θα συνεχίσει από εδώ και στο εξής, έχοντας διπλό ρόλο με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά στο PRESSARIS: “Μου το ζήτησε ο προπονητής και το δέχθηκα. Φυσικά και χαίρομαι που επιστρέφω. Αγωνιστικά για εμένα είναι να σαν να μην έχω σταματήσει. Όπου με χρειαστεί ο Άρης θα προσφέρω.Μπορώ να τα καταφέρω. Είναι μια δύσκολη κατηγορία, ωστόσο η οργάνωση μας και ο τρόπος λειτουργίας μας είναι επαγγελματικός κάτι που σίγουρα βοηθάει”.

Ερωτώμενος για το διάστημα που χρειάζεται για να είναι 100% έτοιμος, είπε: “Έχω κάνει και προετοιμασία στο Πράβετς,ενω έχει μόλις το καλοκαίρι που σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Το θετικό είναι ότι στις τελευταίες μου σεζόν έχω πάνω από 100 συμμετοχες, άρα δεν θα χρειαστώ πάνω από μία εδβομάδα με δέκα μέρες για να νιώσω εντελώς έτοιμος”

To Top