Φυσέκης: «Αν κάνεις κάτι καθαρά δεν είναι εύκολο να πετύχεις»

O γκολκίπερ του Άρη, Γιάννης Φυσέκης μίλησε τόσο για τη χθεσινή νίκη της ομάδας επί του Σουφλίου, όσο και για το αν θα καταφέρει στο τέλος να κόψει πρώτh το νήμα της ανόδου.

«Το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι το δικό μας απλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε σκορ ασφαλείας θέλοντας και μη πήγαινε στην Καβάλα», είπε αρχικά στο “Μετρόπολι” και πρόσθεσε:

“Με το αν δε γίνεται κάτι, είναι περιττό να δούμε ποιος έφταιξε και η ομάδα έφτασε σε αυτό το σημείο. Αν δεν υπάρχει ενότητα δεν μπορείς να καταφέρεις κάτι. Εμείς κοιτάμε τα επόμενα τρία κρίσιμα παιχνίδια και ελπίζουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Αν κάνεις κάτι σωστά και καθαρά δεν είναι εύκολο να πετύχεις. Στο τέλος θα πούμε και θα δεχτούμε οποιαδήποτε κριτική είτε θετική είτε αρνητική».

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος στην Αλεξανδρούπολη: Είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα. Ο Εθνικός είναι μια σφιχτή και δυνατή ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη, καθώς δεν έχουμε άλλα περιθώρια και οποιοδήποτε λάθος πληρώνεται».

To Top