“Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, υπάρχει πίεση, φτάσαμε στο παρά πέντε…”

O νομικός του Γιώργου Γαλανού, Θεόδωρος Σιμόπουλος μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στον Άρη…

 Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τις εξελίξεις που αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα: «Είμαστε εν αναμονή των αποφάσεων των γενικών συνελεύσεων της ΚΜΑ, του ΑΣ κλπ ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, γιατί αν δεν γίνει αυτό δεν μπορούμε να προχωρήσουμε.

Θα πρέπει να ξέρετε πως μέχρι τις 25 Αυγούστου πρέπει να δηλώσει η ομάδα πως θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, θα πρέπει και η ΕΠΟ να πάρει μια απόφαση.

Επομένως υπάρχει πίεση, το ζήτημα στην προκειμένη φάση είναι να παρθούν οι αποφάσεις από τους κιτρινόμαυρους φορείς και να δηλωθεί η ομάδα στην συγκεκριμένη κατηγορία».

Για τις προθέσεις του Γιώργου Γαλανού: «Ο κ. Γαλανός έθεσε κάποια συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια για να μπορέσει να μπει στην ομάδα, δεν το έκανε από καπρίτσιο, αλλά μετά από συμβουλές από νομικούς και πολλά συζητήσεις.

Πιστεύω πως θα συμμετέχει στην προσπάθεια, αλλά υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν προβλήματα με την πίεση του χρόνου, αν υπάρξει τυπικό σφάλμα, ίσως να μπορέσουν κάποιοι να δημιουργήσουν διάφορα θέματα, κυρίως αυτοί που είναι ενάντια στην διαδικασία εκκαθάρισης. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Φτάσαμε δυστυχώς στο παρά πέντε, εμείς τα λέγαμε μήνες πριν».

Για την θέση του σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει και δεύτερο σχήμα, πέρα από αυτό του Γιώργου Γαλανού: «Εγώ δεν μπορώ με την θέση που έχω να το πω αυτό. Αν θέλετε την άποψη μου ως φίλαθλος, καλό θα είναι να υπάρξουν αρκετά πρότζεκτ για την Γ’ Εθνική και μετά όλοι οι παράγοντες να συμβάλλουν οικονομικά για το καλό της ομάδας, όταν πάει στην Football League».

To Top