Χαντ: “Το γόνατό μου είναι μια χαρά, δεν θέλω να φύγω”

Ο Τζέρεμι Χαντ επιστρέφει αύριο ως αντίπαλος του ΚΑΟΔ, της ομάδας στην οποία έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός υπογράμμισε πως έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του Άρη και δήλωσε θέλει να μείνει μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

Οι δηλώσεις του Τζέρεμι Χαντ στο “sport24.gr”:

Για το ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την περσινή του ομάδα: “Πρόκειται για το επόμενο παιχνίδι μας και ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Όσο για μένα σίγουρα θα αισθανθώ όμορφα καθώς πέρασα πολύ όμορφα στους μήνες που βρέθηκα πέρσι στον ΚΑΟΔ. Θα έχω την ευκαιρία να τα πω και πάλι με τον πρώην προπονητή μου και αυτόν που με έφερε στην Ελλάδα, τον κόουτς Καλαφατάκη αλλά και παίκτες που περάσαμε όμορφα ως συμπαίκτες σε όλο το διάστημα της παρουσίας μου. Ωστόσο είμαι επαγγελματίας και πλέον αγωνίζομαι στον Άρη και θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο όπως προσπαθώ πάντα για την ομάδα μου. Για αυτό γιατί όχι να μην κάνω αύριο και το καλύτερό μου παιχνίδι φορώντας την φανέλα του Άρη”.

Για το πώς περιμένει το αυριανό παιχνίδι: “Για να μπορέσουμε να φύγουμε με την νίκη θα πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα γιατί ο ΚΑΟΔ πρόκειται για μία καλή και επικίνδυνη ομάδα ειδικά στην έδρα του όπου στις κερκίδες θα υπάρχουνε και πολύ φίλαθλοί του. Αλλά και πολύ περισσότερο τώρα που είναι πληγωμένος από τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Όπως ακριβώς ήμασταν και εμείς την περασμένη εβδομάδα και αξιοποιώντας την έδρα μας κερδίσαμε τον Ίκαρο και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην νίκη μας αυτή. Για αυτό και θεωρώ πως ο ΚΑΟΔ θα είναι αύριο σαν ένα θηρίο μέσα στο κλουβί του έτοιμο να αποδράσει για αυτό και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ώστε να μην τους το δώσουμε σε κανένα σημείο του”.

Για την παρουσία του στον Άρη: “Πλέον έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι στην ομάδα και να νιώθω πιο άνετα σε επίθεση και άμυνα. Το γόνατό μου είναι μια χαρά και απολαμβάνω την παρουσία μου στον Άρη για αυτό και θέλω να παραμείνω και μετά το αυριανό παιχνίδι στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο.

Εξάλλου από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Άρη δεν ήρθα σε καμία περίπτωση για να φύγω μετά από έναν ή δύο μήνες. Αλλά για να μείνω μέχρι τέλους”.

To Top